A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár közlése szerint egyre többen töltik ki a nemzeti konzultációs kérdőívet. Ez azért is fontos, mert a magyar kormány "döntő ütközetre" készül a migráció kérdésében – fűzte hozzá.

Tuzson Bence az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában elmondta, postai úton is folyamatosan érkeznek vissza a kérdőívek, és az interneten is egyre többen töltik azt ki. Számuk már kétszázezer körül van.

Azt mondta: már a nyáron elérkezhet, hogy az Európai Bizottság megpróbálja áterőltetni a kötelező kvótákat. A magyar jogi határzárral kapcsolatban is eljárást indíthatnak, és azt akarják, hogy a fizikai határzárat is számoljuk fel. Ezek védelmében, és a kvóták kérdésében is, "keményen ki kell állni Magyarország érdeke mellett" – szögezte le.

Az államtitkár kitért arra is, hogy vannak olyan külföldről támogatott szervezetek, csoportok, jellemzően Soros György által támogatott szervezetek, amelyek nem akarják nyilvánosságra hozni, milyen pénzből működnek Magyarországon. Kiemelte: senki sem kívánja korlátozni a szervezetek működését, Magyarországon demokrácia van. Ugyanakkor fontos, hogy a politikai élet átlátható legyen, ezért minden magyar állampolgárnak látnia kell, milyen pénzből működnek ezek a szervezetek.

Kérdezték arról is, hogy Orbán Viktor kormányfő Georgiában tett látogatásán tüntetők és szimpátiatüntetők jelentek meg. Az egyik a CEU mellett, a másik pedig Orbán Viktor és a magyar kormány politikája mellett tüntetett. Tuzson Bence azt mondta: a Soros György által támogatott szervezetek nagy hálózatot képviselnek, oda is elérnek. Ott is vannak szervezetek, amelyeket "Soros György vagy az a kör pénzel", de az is kiderült, hogy ott is vannak emberek, akiknek ebből elegük van – jegyezte meg.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Arról is kéne beszélni, hogy hányan küldték vissza "sajátos, szívhez szóló" üzenettel a hamis, mocskos, hazugságokkal teli papírt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
tuzson bence kavarja a vihart egy biliben.
Hogy egy népszavazási kezdeményezéshez csak Budapesten 250 ezer aláírás gyűlt össze egy hónap alatt, ami után ha kiírják a népszavazást min. 4 millió szavazata gyűlt volna össze, ami AZ IGAZI konzultáció. addig az egész országból eddig 140 ezer visszajelzést kapott a qormány, aminek a jelentős része, egy bullshit., és EZEK a pernahajderek erre büszkék. ami már-már megmosolyogtató.
quadrocopter
Arról is kéne beszélni, hogy hányan küldték vissza "sajátos, szívhez szóló" üzenettel a hamis, mocskos, hazugságokkal teli papírt!
Zeta
De az is lehet, hogy nem akarták látni az örmény baltásgyílkos kiadóját, szabadonengedőjét.
Arra nem gondol Tizson, hogy lehet a kormány politikáját Soros nélkül is utálni? Vagy akár Sorossal együtt?
a helység kalapácsa
Ha nem harcolnál annyit képzelt ellenségek ellen, és magadba szállnál, talán békére lelnél.
kisrigó
De jól megy nekünk, hogy a kormányzati "tájékoztatás" (akarom mondani hazudozásra) külön államtitkárt fizetünk! Nem beszélve a mögötte levő hazudozó gárdáról, irodai alkalmazottakról, titkárnők, autók stb. Kiáll egy macskajancsi, pár percig csúsztatva elénk böfög (bocs!) valamit, hű de jót dolgoztunk ma is!
Ördögvadász
@kisrigó: jó, õszinte megállapítás. Jól megy nekünk valóban, akár a paradicsomban.
Nézz körül! Nézz körül a világban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.