Tüntetések, megmozdulások lesznek Budapest utcáin április 22-én is.

A szombati demonstrációözönt a Kétfarkú Kutya Párt rendezvénye nyitja, a Békemenet a kormányért és Oroszországért. És minden más ellen elnevezésű esemény, amely délután 2-kor kezdődik. Mint írják, "a menet az Oktogonról indul, és az ötágú kommunista csillag alakjában vonulunk majd, hogy ezzel is kifejezzük imádatunk az egyetlen igaz ország, Oroszország iránt."  Facebookon 3, és fél ezren jelezték részvételüket.

Délután 3-kor indul a Séta a Tudományért. Az esemény szervezői ahhoz a több mint 400 helyszínhez csatlakoznak, ahol tudósok, tudománypártolók, tanárok és lelkes érdeklődők egy színes és pozitív hangvételű demonstrációt tartanak a tudomány melletti kiállás jegyében. Az érdeklődőket a Corvinus Egyetem Fővám téri épülete elé várják, ahonnan a pesti felső rakparton át a Magyar Tudományos Akadémia elé vonulnak majd. Facebookon kb. 400 fő jelezte, hogy részt vesz a megmozduláson.

Az I Bike Budapest kerékpáros felvonulásra 15 órától gyülekeznek a résztvevők. A menet a Szabadság térről indulva a kis utcákon át a pesti alsó rakparton, a Közraktár utcán, Petőfi hídon, az Irinyi józsef utcán és a Karinthy Frigyes úton keresztül eléri a Móricz Zsigmond körteret. Innen a Bartók Béla úton, a Szent Gellért rakparton, Attila úton, a Váralagúton és a Lánchídon át a Széchenyi István térre érkeznek, majd a József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere érintésével a Városligetben végződik a felvonulás. Részvételét 5 ezer fő jelezte Facebookon.

A CEU ellen is tüntetnek szombaton. A CEU-s vircsaft elleni demonstráció nevet viselő megmozdulás szervezői "közkívánatra" ismét utcára vonulnak. A Szabadság téri tüntetésen is ott voltak, és szóváltásba keveredtek Gulyás Mártonékkal. Április 22-én, 19 órától egy kis "egészségügyi sétára" várják az érdeklődőket. A közösségi oldal szerint valami több mint 200 fő részvételével lehet számolni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
De sajnm hogy most nem vagyok otthon. Mennek en is, az I bike Budepestre.

LE A GECIVEL!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
De sajnm hogy most nem vagyok otthon. Mennek en is, az I bike Budepestre.

LE A GECIVEL!!!
human
@Csizmás Kond: Biztos hiteles az info hisz mégiscsak olyan szervezetek szivárogtatták ki, mint az amerikai kampány befolyásolásáért felelős hacker csoportok.
"Cybersecurity research firm ThreatConnect concluded in their analysis that the DCLeaks project shows the hallmarks of Russian intelligence, matching the attack pattern of the GRU hacker group Fancy Bear.[12][9][13][14][8] Cybersecurity research firm ThreatConnect concluded that the site is likely linked to Russian persona Guccifer 2.0 and the GRU-linked hacker group Fancy Bear.[12]

The site is thought by private cybersecurity analysts[12] and the US intelligence community[15] to be a part of Russian interference in the 2016 US elections."
Donáld Tramp
Mindenki 'rászervez' mindenkire. Nem csoda hogy százaknak fognak tünni... :D :P
cikicakk55
A legutolsó nagy tüntetésen állítólag 80.000 ember vett részt.Igaz,akkor egy célért,és egy helyről indultak. Orbán állítólag megijedt a létszámtól,de aztán megnyugodott,mert látta,hogy békések a tüntetők. Nem dobálják a rendőröket kövekkel,üvegekkel,nem gyujtogatnak,nem törnek be kirakatokat,mint 2006-ban. Igaz,azt a tüntetést Orbán és a FideSSz szervezte és ki volt nekik adva,hogy garázdálkodjanak amennyit csak bírnak.Szinte ki csikarták a rendőrségből a védekezést,hogy aztán tele pofával a mai napig is azt emlegethessék,hogy akkor a rendőrök gumilövedékkel kilőtték az emberek szemét,vízágyúval támadták a szerencsétleneket, és gumi bottal verték azokat,akik őket hajigálták. Ha most azt hiszitek,hogy Gyurcsányt védem,akkor tévedtek.Én azzal amit írtam,azt szeretném kifejezni,hogy semmire nem mennek a tüntetők bár mennyien is legyenek,hisz nem fél tőlük senki.A kormány főleg nem. A papírrepülőktől amit a rendőrök felé röptettek nem keltett akkora félelmet,hogy gumilövedékkel kelljen támadni. Ez kb annyit ér,mint ha a parlament elé terelnének egy csomó birkát,tehenet,kecskét ,lovat stb több ezret. Azok is csak álldogálnának ott,aztán mikor a gazdi megrántja a madzagot szépen haza sétálnak. Nem tudom mivel,de tüntetéssel nem lehet a kormányt megfélemlíteni,pedig az kéne ahhoz,hogy lemondjanak.
verőce21
A lipsik utcára küldenek mindenkit, mint Martin Luther King a négereket, aki az "erőszak nélküli ellenállást" hirdette meg, de egy idő után a néger csőcselék gyilkolni és rabolni kezdett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.