A volt miniszterelnök kőkemény állításokat fogalmazott meg az ATV Egyenes Beszédben, ám konkrétumokat nem kívánt elárulni. Azt mondja, látott dokumentumokat. Gyurcsány Ferenc is vendége volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának péntek este. A DK elnöke még tőle is szokatlanul kemény dolgokat mondott Orbán Viktor miniszterelnökről. (A videóban 10. 30-tól.) Rónai Egon felidézte, hogy Gyurcsány arról beszélt a békéscsabai fórumán a napokban, hogy „azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált”. „Ön mit tud?” – tette fel a kérdést a műsorvezető. A DK elnöke leszögezte: nem fog mindent elmondani, amit tud, majd mosolyogva hozzátette: „Tudok olyan adatot, amit most nem kívánok Önnel és a nézőkkel megosztani.” Gyurcsány Ferenc azzal folytatta, nem gondolja, hogy Orbán Viktor azért lett oroszellenesből

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Lehet gozerovel gyurcsanyozni, lehet utalni, senkinek sem kotelezo ot szeretni.
DE: azt el kell ismerni, hogy o nem szokott a levegobe beszelni, ha egyszer allit valamit, annak alapja van.
Szoval: orban, te anyaszomorito, jobb, ha te magad mondod el, hogy mivel tartanak sakkban, mivel szorongatjak a tokeidet?
Akkor lehet, hogy nem jutsz a ceausescu sorsara, csak boribe...
Par (majdnem) politikus mar ezt az utat valasztotta... (lasd az azota erosen levitezlett pukli...)
Szókrakész
" „Tudok olyan adatot, amit most nem kívánok Önnel és a nézőkkel megosztani.”"

Így én is tudok rengeteget.
karma1
@Szókrakész: Csillagom, azert ez nem egeszen igy van... Annakidejen Salamon Bela bacsi nagy szama volt a "Ha en egyszer kinyitom a szamat, ha en egyszer elkezdek beszelni...", na de ez azert annal tobb!
Gyurcsany csak behozta a koztudatba, hogy van egy olyan lehetoseg is, ha melyebben megpiszkaljak a nemzetbiztonsagi reszet orban uralkodasanak, akkor o ezt ala tudja tamasztani.
Nem mondd mar, hogy Te nem hallottal meg olyat, hogy egy fontos informaciot csak a megfelelo helyen hoznak nyilvanossagra? Mondjuk egy birosag elott, hatarozott tenykent, tanuvallomas reszekent?
Mert en eleg sok ilyenrol tudok.
Es ezt Gyurcsany (is) megteheti! Az viszont mar mas kerdes, hogy ki merne-e allni ellene orban azzal, hogy "OK, Gyurcsany, sorold a bizonyitekaidat, mert en meg tudom mindet magyarazni, cafolni, mert nem igaz az, anmit allitasz"!
Szoval ez a birosag elott valo megmerettetes meg varat magara - ugy kb. az emberiseg kihalasanak az idejeig...
orban ugyanis nem meri azt mondani GYurcsanynak, hogy "szimplan hazudsz", mert tudja, hogy o, orban igenis elarulta a hazat putyinnak, aki tutira valamilyen fontos dologgal zsarolja, erosen a markaban tartja a tokeit.
Ilyen ecceru...:o))) De joejt mar Neked, keso van...:o)))
Szókrakész
@karma1: Miért nem tzette meg eddig?!?!?!

Ha olyan bizonyítékai vannak, akkor mint hazafinak kötelessége lenne azonnal teregetni.
Ezek szerint kollaboráns és nem hazafi!!!
karma1
@Szókrakész: Talan azert, mert orban kotodese nem volt egyertelmu, illetve az nem volt egyertelmu, hogy putyin zsaroolja ot...
A CEU botrany - ill. lex CEU csinalas - egy hettel putyin latogatasa utan kezdodott el. (Vagy meg csak nem is egy het mulva, hanem sokkal gyorsabban).
tudod, meg egy bunugyben is vannak ismeretlen adatok, amik csak akkor nyernek ertelmet, amikor egy fontos adattol hirtelen az egesz kep osszeall.
De akkor nagyon... Szerintem ez a pont csak most jott el: amikor 2 eve Ma.o.-n volt, Merkel latogatasahoz kozeli idopontban , akkor meg nem tortentek latvanyos dolgok a hazai torvenykezesben.
De ha valaki most eloveszi az akkori torteneseket, akkor meglathatja, hogy lehet, hogy mar akkor sem ok nelkul tortentek meg olyan dolgok, amik megtortentek, esetleg minden konkret okozat nelkul.
Megerne egy alapos elemzest a dolog...:o)))
gerike87
Ez a játék, már 2011-ben elkezdődött az alaptörvénnyel és az új választási rendszerrel. A 2/3-d nélkül ez a folyamat nem indult volna el. Akkor a narancsködtől nem akarták látni az emberek többsége, hogy itt pártállam épül, újra.
@Szókrakész: Simicska a másik olyan ember aki ha elkezd beszélni bukik a NER és NYET lesz a vége. Ő azt mondta, és ebbe igaza van, akkor kell megütni Orbánt, amikor már nem tud felállni.
Szépen, lassan kihúzzák alóla a talajt.
Szókrakész
@gerike87: De ha ennyi ellenlábas és bizonyíték van, akkor együtt már most dönthetnék!!!
Mire várnak?!?!?!
2018-ra?!?!?!
Aztán a saját kis pecsenyéjüket sütögetve beüljenek a bársonyszékbe?!?!?!
A tetüknek az ország és a nép érdekeit kéne szem előtt tartani, nem pedig a kis önös haszonszerzési és hatalmi vágyukat kielégíteni.
Tényleg igaz a kéz kezet mos.
Azért kussolnak.
Mert Orbán ugyanilyeneket tud róluk is!!!
Sziszifusz
Gyurcsány nagy taktikus. ez most sejthető. Hozzáteszem, hogy őt is a múlt emberének tartom, aki csak arra való, hogy Orbánt hergelje.
Akár igaz, akár nem a zsarolhatóságról szóló állítás, az mindenképp az érintett tudomására jut.

Orbán ha, nem indít bírósági eljárást rágalmazás miatt, akkor azt a gyanút keltheti, hogy igaz az állítás.
Ha pert indít és azt megnyeri, mert igaztalannak tűnt az állítás, akkor Gyurcsány mosolyogva kifizeti a pénzbüntetést és azt mondja ennyit megért.
Ha pedig Gyurcsány előadja bizonyítékait és azok meggyőzőek, akkor pedig Orbánnak annyi.

Ez az akció arra mindenképpen jó, hogy még egy viharfelhő jelenjen meg Orbán feje felett.
Csizmás Kond
Na és ki hülye perelné be ezt a mániákus hazudozót ?
Béla333
Ne a bíróság előtt bizonyítsd, hanem előttünk, a választók előtt!
Sziszifusz
@Béla333: 08:01
Valószínűnek tartom, hogy Gyurcsány most is csak blöfföl, csupán Orbánt akarja ingerelni.
Jól teszi, mert ezzel is eggyel több oldalról "kapja az ívet" Magyarország drága (!) vezére.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 07:36
Várd ki a végét !
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Persze hogy kivárom, de ha volna valami ennek a lükének a kezébe, azt már rég felhasználta volna...csak arra hajaz, hátha kerül egy valaki aki bepereli és így ingyen szerepléshez jut.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 08:18
Még ha Gyucsány csupán szereplési vágyból is jött elő ezzel a históriával, ezzel Orbánt kívánja ingerelni, ezt pedig jól tette. Állítása akár igaz akár nem arra mindenképp alkalmas, hogy sokakban kétkedést keltsen és ez Orbán gyengítése szempontjából jó.
Ez az un. karakter gyilkosság, amit a Fidesz potentátjai oly sikeresen alkalmaztak eddig.
bencemacska
@Szókrakész: ma,00:29
Csak az teregethet iratokat, akinél vannak ilyen iratok! Nála nem lehetnek, mert nem nála a helyük, hanem az államapparátusban!
A bíróság viszont kikérheti és kötelesek is kiadni!
Erről a jogászok vitatkozhatnak!

Szerintem Gy.F. jogászai már össze is ültek és törik a fejüket, hogyan kerüljék el, hogy egy rendőrautó hátsó ülésére kerüljön!!!
karma1
@Designer: Amde a verfideszes Simicska is hallgat, mint a szar a gazban... Az nem baj?
Vannak dolgok , amiknek egy bizonyos pontig nincs jelentoseguk, alig figyelunk rajuk, aztan amikor bekovetkezik a baj, akkor gondolunk csak ra, hogy mi mar lattunk valamit, csak nem tudtuk , hogy az olyan komoly lehet,...
Ezert halt meg Bajor Imi is, mert a labfajasat csak egy egyszeru orthopediai kerdesnek tekintettek, nenm ugy mint egy sokkal komolyabb baj mellektunetet. Aztan mindenkinek lelkifurdalasa lett, mert mar akkor is sejtettek, hogy baj van, csak nem tudtak, mennyire komoly.
Ha Gyurcsany latott egy papirt, lehet, hogy akkor es ott furcsallta, hogy az miert is van ott, mirol is szol, de ha nem lathatta az osszefuggeseket, akkor az csak egy papir volt, vagy egy telefonhivas, vagy valami mas.
A kep mostanra allhatott ossze, - ezert tette azt a megjegyzest, amit. Es mivel itt nem babra megy a jatek, nem egy kerdezos hirmusornak fogja kifecsegni a tenyeket, hanem a megfelelo helyen. Elvegre orban - akarmennyire is nem szeretnenk - meg mindig Magyarorszag miniszterelnoke, es igy siman ragalmazasnak tunhetne, amit csak elmond az eterbe...
nemkati
@gerike87: Nagyon valószínű, hogy amit Gyurcsány tud, azt más is tudja. És amikor meg lesz minden adat hogy lépjenek, akkor lépni is fognak. Csodálkozom, hogy ezek a narancsfejű 0rbánnyaloncok nem fogják fel, hogy milyen oltári veszélyt jelent, ha az ország miniszterelnökét bármivel kézben lehet tartani és akár meg is zsarolni.
karma1
@bencemacska: 08.42-re: Barmennyire is utalja orban Gyurcsanyt, azt semmikeppen sem felteteleznem, hogy egy rendorauto hatso ulesen Welsz Tamaskent vegezne... Mert ez mindennek az elismerese lenne, es azert ebbe mar orban is azonnal belebukna. Meg tudta ezt csinalni Welsz-szel, Varadi Andrassal, es meg par emberrel, akik nem akkora aszok a politikai eletben.
Gyurcsany nem egy agyatlan keteves, es nem hiszem, hogy ekkorat bloffolne.
Szerintem nagyon is tudja, hogy mit beszel, ugyhogy varjuk ki a veget.
A vicc az, hogy ez elhangzott mar tobb mint 24 oraja, es orban hivatala, meg havasibercikeje suru kussban hallgat. Nem cafol, nem ellenkezik, SEMMI...
bencemacska
@nemkati: Lehet, hogy a pro és kontra bizonyítékok egyaránt putyin páncélszekrényében vannak.
azt veszi elő, amelyik számára kedvezőbb!
Magomed megjelenése engem nagyon megrémített!!!
papa.49
@nemkati: @karma1: Így már érthető lett az is miért erőlködtek a fiúk annyira hogy ráhúzzák a vizes lepedőt a Gyurcsányra!!!
Mindenesetre gondolom tudja mit csinál, mert,, vékony a jég alatta,,!!!
nevemnick
Szerintem meg egyszerűen a fagyi visszanyal, ami nem is baj, mert elég a fidesz karaktergyilkosságaiból. Ha ez az Gyurcsányi és Simicskai állítások a választásokig lebegni fognak, azaz a vezír nem reagál rá bíróságilag, vagy csak a szokásos cinikus, pökhendi, ,,ki ha nem én" című válaszok kerülnek előtérbe, akkor nagy a valószínűsége, hogy mennie kell ennek a bagázsnak. Bevallom, nem is bánnám...
Oszt majd meglátjuk, így vagy úgy de valami lesz.
karma1
@nevemnick: Vegulis a "lebegtetes" is egy modszer...:o))) De ez Simicska eseteben kurva draga, es tul hosszu mulatsag lenne, eredmenyek nelkul...NEKI azert mar villantania kellene valamit, plane, hogy latja, hogy vona menthetetlenul sullyed...
bencemacska
@karma1: ma, 09:04
Nem szó szerint gondoltam, hanem a sorba illeszkedésre!
Gondold végig: az orosz ellenzék likvidálásának módszereit!!!
(A csecsenek a spájzban vannak!)
Van egy másik végig gondolandó szál is: Gy. és felesége már a lemondás után tett egy látogatást Putyinnál. Aztán megszakadt a barátság!
Később megindult a nagy barátság OV-val! Ha jól emlékszem, OV kezdte dicsérni és példaképnek tekinteni Putyint!!!
nevemnick
@karma1: szerintem simicska és a vona ,,vonal" csak átpaszírozás, mert egyre jobban csökken a támogatásuk. Más lehet a háttérben
nemkati
@bencemacska: Magomed egyelőre úgy tűnik, egy magányos sértődött, egyébként teljesen jogosan háborodott föl. Aztán persze kiderülhet, hogy állnak mögötte valakik, de egyelőre nem úgy néz ki. Legfeljebb majd most mögé állnak.
quadrocopter
Angliának már volt egy miniszterelnöke, aki KGB-ügynök lehetett! Wilson!

Elsőként Anatolij Golicin szovjet kémelhárító állította, hogy Harold Wilson brit miniszterelnök a KGB ügynöke volt. Szerinte ugyanis a KGB volt felelős Hugh Gaitskell meggyilkolásáért, akinek helyére a szervezet ügynökét, a Munkáspárt vezetőjét állították. Ezt az MI5 korábbi hírszerzője, Peter Wright is megerősítette, aki szerint többen is beszámoltak hasonlóról, ám a brit hírszerzés nem törődött ezekkel a pletykákkal. Később kivizsgálták az ügyet, ám nem találták hasonló érintettség nyomait. A témában a BBC is készített filmet: 2006-ban mutatták be a The Plot Against Harold Wilson című részben dokumentarista alkotást, amely bemutatta, hogy 1974-ben már a hadsereg is puccsra készült a politikus ellen.(wiki.)

A Gecinél sincs kizárva hasonló!
gerike87
@Szókrakész: Ez a kormány nem fog önmagától felállni, mint 2008-ban Gyurcsányék.. Muszáj kivárni a 18-at, nem tudja az ellenzék 70%-os fideszes parlamentet feloszlatni.
Szókrakész
@gerike87: Gyurcsányt úgy kellett kilökni, markolóval kivájni a bársonyszékből.
És semmi változás nem jött.
Az mszp-szdsz Bajnait tolta a nyakunkba.
Nem mi választottuk meg.
Ránk erőltették.
quadrocopter
@Szókrakész: Mikor választottál te miniszterelnököt? Soha!
Lesztokhatnál a hazudozásról, mert az pirimitív lelkivilágra és hatalmas ismerethiányra vall!
Szar ügy neked, de Gy. lemondott, Bajnai meg 1 évre vállalta!
Szedd már össze magad, muszáj neked a leghülyébb kommentelőnek lenni, amikor mindennek utána lehet nézni a neten? Ettől még utálhatod Gy.-t!
karma1
@Szókrakész: Aranyom. Bajnait veszkormanyzasra neveztek ki, es csak egy evet uralkodott, az a verszivo viszont, aki most van, a nep altal lett megvalasztva.
Szerinted orban mennyivel jobb, mint Gyurcsany, vagy Bajnai? Azt allitotta, hogy majd o megcsinalja az igazi valtozast. Ha Gyurcsany - szerinted - mindent lopott, velejeig korrupt volt, akkor mi valtozott a bonsai-duce uralma alatt?
Ja, tudom! A korrupciot torvenybe iktatta, es attol kinevezte politikai iranyvonalnak, elvnek a korrupciot.
Akkor megis min valtoztatott?
Szókrakész
@karma1: Az nem lopás, rablás, ha a Gyurcsány qrmány direkt csődközelbe vezeti az országot, hogy aztán fel kelljen venni 25 milliárdot és a kamatokat örökre fizetjük?
Aztán jön a bajnai qrmány aki kőbe vési, hogy örök rabszolgák vagyunk.
Bajnai távirányítással működött.
És most ezért a banksztermaffiahálából egy bécsi zsíros állást adott neki.

Mint anno Bokrosnak.
Vagy most az unni jjjjó Gyurcsánynak az Altus megbízással.
Nemezis
@Szókrakész: Mi az hogy nem mi választottuk meg? Te választottál már miniszterelnököt? Pártokat választunk, és ők állítanak miniszterelnököt.
karma1
@Szókrakész: Ugye legalabb Teged nem kell emlekeztetnem, hogy ami kolcsont Gyurcsany felvett, annak a 75 %-a meg orban hivatalba lepesekor lehivatlanul a bankban volt?? Csak orban nem akart beszamolni az IMF-nek arrol, hogy mire is koltene a penzt, ezert nagy csinnadrattaval inkabb kiuldozte meg az orszagbol is az IMF-et, es kifizette oket egy mashonnan (valoszinuleg az oroszoktol) felvett kolcsonnel, aminek sokkal rosszabbak voltak a a kondicioi, es joval magasabb a kamata. De legalabb senki sem kerdi tole, hogy mire szor el milliardokat. mert hogy a gazdasagba nem tette bele, az tuti.
Emlekszel, meg orban is azt mondta, hogy a gazdasagott rendezett, jo allapotban vette at. Erdekes modon csak akkor kezdte simfolni Gyurcsanyt, amikor nagyobb sebessegre kapcsolt a lopasban, es ezt Gyurcsany nem hagyta szo nelkul...
nemkati
@bencemacska: Komáromy már megbánta és nem dobná meg az emlékművet mégegyszer. Amikor rájött, meg többen szóvá is tették neki, hogy egyeseknél kegyeletet sértett, akkor bocsánatot kért tőlük. Magomeddel is tisztázták a dolgot (akinek nagyapja is itt esett el), és azóta jó viszonyban többször is beszélgettek. Persze mindez nem jelenti, hogy Magomed mögött ne állhatna fenyegető erő, de eddig ennek semmi jele. Én nem aggódom a történtek miatt, de rajta tartom az ügyön a szemem. :)
gerike87
@Szókrakész: Az a legviccesebb, hogy 2010-ben sokkal jobban éltünk mint most. Tagadhatod, de a számok mást mutatnak, mint amit ezek állítanak. Nem mentegetem Bajnait, de gazdaságilag és társadalmilag is jobb volt.
karma1
@Szókrakész: Felejtsd mar el az Altust egyszer es mindenkorra! Tizenegyedmagaval, alvallalkozokent kapta meg az Altus a megbizast, es orban hiaba armanykodott az Unional, azok kivizsgaltak ujra a megbizast, es mindent rendben talaltak. Ne akarj papabb lenni a papanal is...:o)))
Sámannus
89 óta itt nem uralkodott senki csak orbánbasi a többi "csak" kormányzott
Sámannus
@nemkati: Azt az emlékművet bárki magyar gyalázhatná, lenne rá igen értelmes nyomós oka! Én magam is sokat példálózhatnák, elesett magyar katonák sírjának, temetőinek hazai megbecstelenítésével.
Akkor még a magyar fegyveres erőkkel szembeni bánásmódról nem is beszéltem. Úgy van ahogyan a bicskei pap mondta: Az országot védtelenné védhetetlenné tették. Nem a kerítés védi az országot hanem az itt lakók, akiket ez az anyaszomorító hazaáruló elüldöz!
Ezek akik mos irányítanak ezen a téren is elárulják az országot.
"Persze mindez nem jelenti, hogy Magomed mögött ne állhatna fenyegető erő, de eddig ennek semmi jele."
Nagyon vaknak kell lenni valakinek aki ezt nem jelzésnek tekinti.
elnyomott
Eszembe jut, mert fehér ember nem felejt:
"A baleset után terjedt el a hír, hogy valaki követte Váradi Andrást, egy ízben pedig egy autós megpróbálta leszorítani az útról. A 168 Óra munkatársa nemrég beszélt Váradiék környéken lakó barátjával, aki azt mondta: a juhász a halála napján izgatottan hívta azzal, hogy olyan dolgokat talált, amelyekkel a kormányt is meg tudná buktatni. "
www.miskolcihirek.com/newshirek/kormanyt-akart-buktatni-a-halalra-gazolt-alcsuti-juhasz/
nemkati
@elnyomott: Ezek az 'olyan dolgok' előbb-utóbb ki fognak derülni. Ahogy a Simicska állítása szerinti 0rbán RTL vásárlási szándéka is. Sajnos, és ez a magyar kisemberek tragédiája, hogy inkább utóbb. De legalább kiderülnek.
Sámannus
Érdekes, hogy van olyan párt amelyiket nem hozza lázba, hogy egy cigánytól el vették a kaszát!
Én még nem hallottam olyat, hogy jobbikostól, vagy fideszestől el vették volna a kaszát!
szép új világ
Gyurcsánynak nem nagyon hiszek, de amit most mond az eléggé egybecseng Simicska célozgatásaival. Ha következetesen végig gondoljuk a dolgokat, biztos, hogy van valami Putyin birtokában, amivel zsarolja a kis gecit. Anno a nagy vehemenciával előadott "tovaris konyec" meg a "ruszkik haza" című, hazafiasnak szánt fidesz megnyilvánulást egyszer csak felváltotta a Moszkva felé kacsingatás, titkolt kijárogatás. Aminek eredményeként egyszer csak egy atomerőművel tért vissza - ami még a bennfentes fideszes köröket is igencsak meglepte. A helyzet odáig fajult, hogy ez a nagy "barátság" Putyinnal már az EU-nak is feltűnt.
Végül csak arra a következtetésre jut az ember, hogy valaminek lenni kell, amivel a mi kis gecinket sakkban tartja Putyin.
Csizmás Kond
...igaz-e milyen jól elszórakoztok rajta :))
Már az a feldobás, hogy egyik nagyhatalom elnöke zsarol egy kisebb akárkit normális ember fel sem vált ilyen hülyeséget...ez a komák között elmegy,hogy az egyik megfenyegeti a másikat ha nem fizet egy sört elmondja hogy a felesége kurva meg hasonlók de kormányzásban ez nem így megy.
Szerintem meg minek zsarolná ha amúgy is tud egyezni vele ?...
Eladott Ország
A magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig. Ha így van, akkor a volt KISZ-titkár Orbán Viktor, Kövér László is közéjük tartozik. KISZ-titkár Feri (az orszgház többi KISZ-titkárainak felsorolását most mellőzöm) elő a farbával. Csapj a lecsóba! Hajrá!
Eladott Ország
@Szókrakész: Azért mert fosik, hogy nem lesz a segge alatt a képviselői szék.
Sámannus
@Csizmás Kond: Hát nagyokos, tényleg ki kell hogy vizsgáltasd magad.
Még hogy nagyhatalom? Nagy szarkavaró hatalom!
Rájátszik az olyan selejtekre mint ti! Azt hiszed, hogy orbán attól nagyobb lett, hogy a maffiózók behálózták? Hát "csak" az országgal baszik ki!
Őt és a csürhéjét orránál fogva vezetik. Hogy van az, hogy egyik nap amit mond másik nap az ellenkezőjét? Ezt jobb helyeken elmebajnak hívják, ha sűrűn előfordul! A maradék lehetőséget pedig ha te annak nevezed, némi "nagyhatalmi" befolyás, vagy akár a maffia ráhatása-e döntsd el magad!
Egyebet sem tesz csak hülyeséget, amire rá megy az ország!
Sámannus
@Designer: te, vagy orbán ki se mernél menni az utcára az emberek közé mint ő. Keresztül kasul járja az országot.
Szókrakész
@Nemezis: De paszmeg!

Ha bukik a qrmány, bukik az ideológia, a módszer, akkor illene új választásokat kiírni.
Nem pedig új zenészekkel a régi számot továbbjátszani!!!
Szókrakész
@gerike87: Gyurcsány öszödi coming out:

A világ pénzbősége és trükkök százai, amiről nektek nem kell tudnotok...

Aztán 25 milliárd
nyugdíj karcsúsítás
.
.
.

A viláűgon mindenhol, minden országban jobban éltek akkor, mint most.
Még Ausztriában, Németországban is.

Nem védem ezzel Orbánékat, de hidd el ez mesterségesen gerjesztett romlás, rombolás.
Aztán minden ország bírkózzon meg vele ahogy tud és ahogy a qrmányaik erősítették, vagy gyengítették az országot, gazdaságot.
Gyurcsányék bizony romboltak.
A nemzetközi karvalytőke, bankszterek csicskái voltak és most is azok.
Nem véletlen hívták meg őket(Gyurcsányt is, Bajnait is) köreikbe, Davosba, Bilderberg dzsembörire.
stb
Györe-Juhasz Eva
@Szókrakész: A vègèn mèg megmagyarázod hogy a magán nyugdíjpénztárt is Gyurcsányèk fosztották ki.
Béla333
Minek kell a bíróságra várni? Ha tud valamit mondja el a választóknak! Ha elpucolja Orbánt, akkor már el is dőlt a DK sorsa: az MSZP-t megelőzheti!
De ha csak olyan paszírozás fog folyni, mint amilyen mondjuk Öszödi kiszivárogtatás ügyében folyik már 10 éve, akkor meg el fog tűnni a süllyesztőben Gyurcsány is meg a csapata is!
Hajrá Feri!
Borsodi
Remélem,bekövetkezik még mielőtt Orbán kiárulja az egész országot, és minden fiatalt el üldöz.Méhszaros ország leszünk nem sokára,Orbán király uralkodóval.
Szókrakész
@Györe-Juhasz Eva: Ezt már te akarod belemagyarázni, egyfajta önmagad megnyugtatására, igazolására, hogy te nem tévedsz.
Jót választottál.
Jóra bízod, bíztad az életed.
Mert nem akarod elfogadni azt a világot, azt az idillt, ahol kiderül, hogy mankó kell az életedhez, és csalódás lenne számodra, ha kiderülne, hogy tévedtél, hogy rossz oldalon állsz, azaz nincsenek is oldalak, hogy mindkét oldal, azaz homogén politikus massza korrupt, aljas, tolvaj, hazug, ...
Önmagadban, a saját ítélőképességedben csalódnál.
Utána már nem mernél semmiről dönteni, mert félnél a további kudarcoktól.
Pedig csak annyit kéne tenned, hogy többet tájékozódsz, többet kutatsz az igazság után és a begyűjtött tapasztalatok és a mellette személyesen megtapasztaltak turmixából szűrnéd ki az igazságot és aszerint döntenél, ítélkeznél.
karma1
@Györe-Juhasz Eva: 2046-ra Nem, o azt akarja bemagyarazni, hogy Gyurcsany megvonta a 13. havi nyugdijat,. Holott nem igy volt, hanem benyujtott egy tervezetet, - a koltsegvetessel egyutt - , hogy be KELLENE szuntetni a 13. havi nyugdijat, es be kellene inkabb epiteni azt a havi nyugdijba. Aztan jott Bajnai, minden tovabbi targyalas nelkul BEVEZETTE, viszont nem emelte meg a havi nyugdijat.
Aztan jott ez a meollvero csuti duce, aki ugye megvedi a nyugdijakat is, meg beigerte meg a 14. havit is, csak eppen b@szott ezt meg is csinalni.
Amikor uralomra kerult, Gyurcsany minden tervezetet, vagy mar bevezetett intezkedeset visszavonhatta VOLNA, mert csak neki volt erre joga, o viszont b@szott a nyugdijasokra, es a tobbiekre is, viszont mindig Gyurcsanyra mutogatott vissza.
Ugyanezt a politikat mutatta Paks2 ugyeben is a potrohos, mert Gyurcsany keszittetett 2 hatastanulmanyt az atomeromu bovitesere, meg akarta ugyanis tudni, hogy mit lehet kezdeni a jovoben az atomeromuvel. De latta Gyurcsany, hogy az nem jarhato ut, igy sosem javasolta Paks2 megepiteset, jo erzekkel. (Mint ahogy a nemzetkozi helyzet is totalisan mas volt akkor, mint mikor a bonsai hitler hatalomra kerult.)
Azota ez a kis kocsog mindenfele azt harsogja, hogy Gyurcsany inditotta el Paks2-t, o, orban csak teljesiti az o terveit. HOLOTT ILYEN SOSEM VOLT! Nem volt terv, csak 2 hatastanulmany, amit orban szepen eltuntetett, mert azok NEM javasoltak a bovitest.
Béla333
@karma1: 00.56
Tudod, ha olyanokat állítasz, ami bizonyíthatóan nem igaz, akkor a többi beírásodat is kétkedve kell fogadni!
A paksi bővítésben egyetértett az MSZP és a Fidesz, az nemcsak Orbán ötlete volt:
(Ez az Origó nem a mai napi Origó, ekkor még függetlenként működött!):

"Nagykoalíció ágyazott meg a paksi üzletnek
Egy 2007-ben titokban indított állami projekt volt az egyik korai előzménye annak az ügyletnek, amelyet Orbán Viktor kötött az oroszokkal a Paksi Atomerőmű bővítéséről. A szocialisták később a Fideszre támaszkodva készítették elő a beruházást, és ugyan ők nemzetközi pályázatot írtak volna ki, szerintük is világos volt, hogy az oroszoknak van a legnagyobb esélyük a munka elnyerésére.
A megkérdezett politikusok azért teszik 2007-re a paksi bővítés előkészítésének megkezdését, mert a Magyar Villamos Művek (MVM) ekkor kezdett el dolgozni a beruházást megalapozó tanulmányán. Ez volt az úgynevezett Teller-projekt, amelynek során egy munkacsoport a megvalósítás lehetőségét vizsgálta. A projekt elindítását sem az MVM, sem a kormány nem verte akkor nagydobra, ugyanis az 1996-os atomtörvény szerint parlamenti felhatalmazás kellett volna már ahhoz is, hogy előkészítsék a paksi bővítést. Ezt később úgy magyarázta a kormány, hogy tulajdonképpen az erről szóló későbbi parlamenti döntést készítette elő a projekt.
Egy akkori ügyekre rálátó szocialista képviselő szerint az MSZP-s energiaügyi politikusoknak (a cikkhez meginterjúvoltak szerint ebbe a körbe tartozik Podolák György, Puch László és Veres János is) akkoriban több vitája volt a kérdésben a koalíciós partnerrel, és attól tartottak, hogy az SZDSZ-es Kóka János által vezetett Gazdasági és Közlekedési Minisztérium "megpróbálja gáncsolni a paksi bővítést". Így aztán nem tájékoztatták Kókáékat az előkészületekről."
www.origo.hu/itthon/20140124-a-paksi-bovites-elokeszitesenek-hattere.html
Béla333
@karma1: 00.56
Sőt, tovább nézve:

"A következő lépés a paksi bővítés előremozdításáért az a 2009-es parlamenti határozat volt, amelynek különlegessége, hogy szinte teljes kormánypárti és ellenzéki egyetértés fogadta. A 2009. március 9-én benyújtott javaslat egy mondatból áll: "az Országgyűlés előzetes, elvi hozzájárulást ad a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez".
A paksi bővítés MSZP-s előkészítését nagyban segítette, hogy a Gyurcsány-kormányt amúgy mindenben támadó Fidesz ebben szövetséges volt. A megkérdezett, energiaügyekkel foglalkozó képviselők ezt az egyetértést annak tulajdonítják, hogy a háttérben a kormánypártiak és az ellenzékiek - politikusok és szakértőik egyaránt - folyamatosan egyeztettek egymással, többen ezt egyszerűen "Podolák-Fónagy tengelynek" nevezték. (Az MSZP-s Podolák György akkoriban a gazdasági bizottság elnöke volt, és most is az MSZP energetikai tagozatának elnöke, Fónagy János pedig a Fidesz szakpolitikusa, jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.)
Fónagy akkor így magyarázta a Fidesz támogatását: "Ha ezzel szemben ellenszél támadna, az ne egy új polgári kormányra fújjon". Több képviselő szerint ugyanakkor nemcsak a paksi bővítésre korlátozódott a szövetség. Kettőjük együttműködésének köszönhetően fogadta el az MSZP és a Fidesz közösen a paksi bővítésen kívül például a lex Molt, illetve azt a 2009-es energetikai törvénycsomagot, amelyet közösen is nyújtottak be a parlamentnek. Ezzel a teljes kormányzati energiapolitikát az alapokig átszabták, hogy megakadályozzák az MVM szétdarabolását."
www.origo.hu/itthon/20140124-a-paksi-bovites-elokeszitesenek-hattere.html

Nagyon úgy tűnik, hogy Paks ügyében működött a "nagykoalíció"!
Designer
@Sámannus: Én kimegyek... A többi komcsi ivadék nem érdekel!
karma1
@Béla333: Az egesz bejegyzes hitelesseget onnantol kezdve erosen megkerdojelezem (es eppen ezert el sem fogadom), hogy a fidesz eppen ebben tamogatta volna Gyurcsanyt...:o))

A 2009-es adatok pedig nem mervadoak nekem, mivel amit irtam, az 2008-as idoszakra vonatkozott, 2009-ben mar Bajnai volt, 2010 majusatol pedig orban.
Tehat barmit csinaltak 2009-ben, ahhoz mar semmi koze Gyurcsanynak.
Tovabbra is tartom magam a joval korabbi bejegyzesemhez. (Most nincs kedvem kurkaszni a neten, mert vendegeim vannak, csak neha nezek a netre, de egyszer mar kibogarasztam ezeket, onnan emlekszem ra...:o)))
SystemError
Gyere ki Feri, gyere ki Simicska, aztán mindke be Orbánnal a sittre és már meg is volt a jogállami rendszerváltás!:)
Béla333
@karma1: 08.46
Még mindig nem látod, hogy a közpénz lopásokban korábban működött a Fidesz-MSZP koalíció?
Ne az ilyen bemondásoknak higyj, de annak azért lehet hinni, hogy volt egy ilyen folyamat:
" Kettőjük együttműködésének köszönhetően fogadta el az MSZP és a Fidesz közösen a paksi bővítésen kívül például a lex Molt, illetve azt a 2009-es energetikai törvénycsomagot, amelyet közösen is nyújtottak be a parlamentnek."
Vagy ha mindenben ellenkeztek egymással, akkor hogy-hogy éppen ebben meg tudtak állapodni?
Addig rendben van, hogy Gyurcsány hívő vagy, de azért a tényekkel ne háborúzz!
Lepényleső
Nosza,ugyanis,ha valakinek bűncselekményről van tudomása,s azt elhallgatja,maga is bűnt
követ el-állítólag.
karma1
@Béla333: Nem tagadom az mszp-fidesz paktumot, de igencsak kevesszamu esetben... Es? Egyenlore azt allitottam, hogy Gyurcsany idejeben IS volt szo Paks boviteserol, EZERT kert 2 fuggetlen hatastanulmanyt arrol, hogy mi lenne, ha megvalositanak a fejlesztest? Aztan mindketto elegge elmarasztaloan emlitette a fejlesztes lehetoseget, igy Gyurcsany - SZEMELY szerint - ejtette az ugyet.
Az, hogy a kesobbi kormanyok mit inteztek ebben az ugyben, az mar NEM Gyurcsany felelossege - Te pedig ezt probald megerteni! 2009-ben MAR nem volt rahatasa egy paksi bovites elrendelesere, az mszp pedig mar reges regen nem AZ az mszp volt, ahol Gyurcsany annak idejen kezdett...
Az akkori mszp is megerte a penzet, tehat elmeletileg valoban semmi sem zarja ki az mszp-futyisz egyszeri osszeborulasat.
Szoval akarhogy probalod bebizonyitani ezt az osszeborulast, az szerintem nem kotheto mar Gyurcsanyhoz, - es ez azert annak fenyeben eleg komoly tetel, hogy orban megis ezt probalja belesulykolni az emberek agyaba, rakenve a felelosseget Paks2-ert (is)...
karma1
@Lepényleső: Nem fogja egy tv riporternek egy par perces interjuban kifejteni ezt az adu aszt. Van egy olyan erzesem, hogy ezt mar megtette - illetve tett lepeseket ezugyben - de a teljes beelesites meg varat magara.
Azt hiszem, ez lesz Magyarorszag torteneteben a legrondabb kampany ev, mert ennyi karaktergyilkossag, egymas szarozasa nem lesz, mint most...:o(((
Béla333
@karma1: 10.16
Hogy Gyurcsány személy szerint mit gondolt az senkit sem érdekel. Ami érdekes, hogy mit tett, amikor az MSZP elnöke volt és egyben miniszterelnök!
Egyébként ha személy szerint ejtette a Paksi bővítést, akkor miért nem szavazott sem ő, sem a DK a paksi bővítés végszavazásánál?
Ha igazad lenne, akkor nemmel szavaztak volna, de ők NEM szavaztak! Semmit!
karma1
@Béla333: Picit lemaradtam... Szoval azt mondod, hogy VOLT nepszavazas Gyurcsany idejeben Paks2-rol?
(En 2000-ben hagytam el az orszagot, nem voltam benne a napi politikaban, csak ami nagyon eljutott idaig. Akkor meg nem volt internetem, csak 2002-tol...)
Béla333
@karma1: 10.56
Nem volt népszavazás, nem azt írtam, hanem végszavazás volt a Parlamentben!
karma1
@Béla333: Aha...Talan nem eppen azert, mert ejtette a temat? Es mi lett a vegszavazas eredmenye?
Béla333
@karma1: 10.56
"Megszavazták a paksi bővítést
Név szerinti szavazáson jóváhagyta a parlament az Oroszországgal kötött megállapodást. A kormánypártokon kívül a Jobbik is támogatta a javaslatot. Orbán, Navracsics, Lázár és Varga sem volt jelen, de távol maradt a szavazástól Mesterházy és Gyurcsány is.
Az egyezmény kihirdetését a kormánypártok és a Jobbik-frakció támogatta, a jelenlévő MSZP-s, LMP-s képviselők nemmel szavaztak. Szintén nemmel voksoltak a Párbeszéd Magyarországért független képviselői, a független Ángyán József, Endrésik Zsolt és Szili Katalin, valamint a jobbikosok közül egyedüliként Gaudi-Nagy Tamás. A Demokratikus Koalícióhoz tartozó képviselők nem vettek részt a szavazásban."
mandiner.hu/cikk/20140206_megszavaztak_a_paksi_bovitest

Ha ellenezték, miért nem szavaztak semmit? Sem igent, de nemet sem?
karma1
@Béla333: Piszok jo kerdes... Bar ez a cikk a mandinerbol jon es 2014-es, en viszont 2009-rol beszeltem.
(Egyebkent ha egyetlen "nagyagyu" sem volt ott a szavazason, akkor ki a rosseb szavazta ezt meg?)
Béla333
@karma1: 11.43
"...ki a rosseb szavazta ezt meg?"
"A kormánypártokon kívül a Jobbik is támogatta a javaslatot."
karma1
@Béla333: Belam, nem erdekel a 2014-ben eroszakkal megszavaztatott Paks2!!! En vegig 2009-rol beszeltem! Jo szepen eltarsalgunk egymas mellett... Ez a szavazas masfel honappal kesobb volt, mint ahogy 2013- decembereben 2 napra kisuttyant a pocakos alairni putyinnal Paks2-t.
Nem egy dologrol beszelek.
Maradjunk annyiban, hogy en azt allitom, hogy Gyurcsanyban - ill. a partjaban - felmerult az atomeromu bovites, de a hatastanulmanyok eredmenye miatt Gyurcsany szemely szerint visszalepett. Ez a kormanyzasa legutolso idejeben tortent, utana meg mar nem volt hatalma a dontesben.
2014-ben pedig nana, hogy nem szavazott arra, amit mar 2009-ben sem akart, viszont azota latta, hogy orban basi hova sullyesztette le az orszagot,.
karma1
@Béla333: Haha, de epp a kormanypart sem volt ott teljes letszamban??? orban, navracsics, stb... (Egyebkent ez a genyo soha semmiert nem vallalja a felelosseget, a 2011-es demokracia-megszunteto torveny szavazasakor se volt ott... Azt hiszi a hulye, mint a strucc, amikor a homokba dugja a fejet, hogy nem latszik ki a segge... Pedig de...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.