Így működik a fideszes agymosás-több videóval bizonyítva. A viszkető tenyerű Orbán Viktort nem a besokalló konzervatív értelmiségiek, és nem is az Oktogon technós tüntetői érdeklik. Hanem azok a szavazók, akiknek félelmeire és frusztrációjára rá tud játszani. Látványosan felpörgött a magyar politikai élet a CEU-törvény óta. Egymás után jöttek az utcai tüntetések, egymás után álltak ki Fidesz-szavazók is azzal, hogy ez már nekik is sok. A viszkető tenyerű Orbán Viktort viszont már nem a polgárok és a fiatalok érdeklik. Hanem saját választói frusztrációjára és félelmeire játszik rá. Ebben a választási rendszerben ez is elég lehet a győzelemhez, nem véletlenül akarják megváltoztatni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pöpec
@quadrocopter: Ennek a majomnak szombaton sincs szabadnapja, tegnap is ma hajnalig nyomta. Hiába, meg kell szolgálni a júdáspénzt viktornak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pöpec
Tanulság: az ellenzéknek pedig az oroszfélelmekre kell rájátszania.
Szókrakész
"Látványosan felpörgött a magyar politikai élet a CEU-törvény óta."

Persze.

Mert Orbánék olyan gyomrost vittek be ezzel Sorosnak, hogy most számolnak rá.
De ideje is volt.

Itt látsazik meg, hogy sumákol, mint mindig, mert ahelyett, hogy regelné az intézményt, inkább partizánharcba kezd.
A mobot felhasználva mindenhol.

Ezekre anno a nem is orosz, libsibolsikomcsi Leninék azt mondták, hogy a "usefull idiots".
quadrocopter
@Szókrakész: Álomvilágban vergődsz, szokás szerint a "gyomrosoddal" együtt! Mintha az unió nem éppen a Gecit támogatná ebben a tárgyban!
Pöpec
@quadrocopter: Ennek a majomnak szombaton sincs szabadnapja, tegnap is ma hajnalig nyomta. Hiába, meg kell szolgálni a júdáspénzt viktornak...
quadrocopter
@Pöpec: Primkó jószág, félinformált sötét, mde szerepelni azt szeret, a baromságaival!
Pöpec
@quadrocopter: orbán papucsállatkája.
Yoda69
@Pöpec: Szerintem ez a felkegyelmu barom ingyen csinalja. Egyszer idehuz egyszer oda. Most epp orban segget nyalja fenyesre.
Eladott Ország
De ugye, minden botnak két vége van. Ha létrejön az új nemesség, az új jobbágyságnak is létre kell jönnie. Kikből fog állni ez az új jobbágyság, barátaim? Másból aligha állhat, mint belőlünk, akik úgy látszik, korszerűtlen módon, ragaszkodunk a polgári nevünkhöz. A Várba költöztetett végrehajtó hatalom a valóságtól való elszigetelődés szimbóluma. Ezt gondolják a népről és magukról. Ők uralkodnak az alattvalókon. Ők ott fent, mi itt lent. Ők ott fent döntenek magukról és rólunk. Nélkülünk. Azok, akik azt hiszik, hogy léptek egyet előre, de valójában helyben járnak évek óta, örülnek, mert azt remélik, hogy hamarosan ők is drága autóval járhatnak, az ő gyermekeik is tanulhatnak és ők is odaérnek végre a nem­tudják­hová. Pedig nem. Ők örökre maradnak a nyomorúságos, lehajtott fejű szolgák, akiknek a legnagyobb boldogságot és ajándékot az jelenti majd (ahogy most is), ha gratulálhatnak a drágaegy miniszterelnök úrnak a marhapörkölt mellé. Desszertnek. Előkerülnek a kutyabőrök, használatba kerülnek a nemesi címek, a földesurak kihirdetik az első
éjszaka jogát, a papok megkövetelik az egyház jussát... és így tovább.
Pöpec
@Yoda69: Nem, csak készül a pálfordulásra. orbánkorszak után majd előveszi néhány ellenzéki hsz-ét, és már is mehet egy új segg nyalása. Oszt jónapot.
desiro
@Eladott Ország: Akkor elveszem g. orbán anyját és szívesen átadom neki az elő éjszaka jogát.
Eladott Ország
@desiro: Olyan nőt kell elvenni, akit nem kell átadni.
micfild
@Eladott Ország: nagyon pontyosan fogalmaztál..
F_Viktor
@Pöpec: Irod:
"...tegnap is ma hajnalig nyomta. "

Az elso lex CEU tuntetes idejen leptek el a forumokat a trollok. kubatov mozgositotta oket (bonusert dolgoznak?), de a majmok azota is folyamatosan nyomjak a part-fuzetbol megtanult okorsegeket.
F_Viktor
"...saját választói frusztrációjára és félelmeire játszik rá. "

Ezert tudja orban szetlopni-, putylernek atadni az orszagot, mert ahogyan Sajo Sandor vetette papirra, - gyava nepnek nincs hazaja - , de nincs is szukseguk ra, megelegszenek egy hazaarulo orbannal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.