Borzalmas tragédiára ért haza a Schobert család a mexikói Alakreform táborból. Megmérgezték a család kutyáját, amely Norbi édesanyjánál, Judit asszonynál lakott. - írja a Blikk.

„Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük" –

mondta Schobert Norbi.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor most országos gyász???
Nekem a ,,jószomszéd,, patkányméreggel tett el láb alól kettő kutyámat az egyik ráadásul hasas is volt még se tudtam ellene semmit tenni, végül jól elvertem a gecit egy este...
Szomorú eset, de sajnos ez manapság sűrűn előfordul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
korona
De miért azon a szerencsétlen kutyán áll bosszút??? Ő nem tehetett semmiről. :'( Rohadék! Ha tudjátok ki az, ne hagyjátok annyiban!!!
vukkocska
@Csizmás Kond: ez azért most nem olyan humoros. Szemét emberek mindenhol vannak. Kolbászdarabkákba szöget szoktak tenni, mert rajzszöget. Gyáva, alattomos, gerinctelen féreg, aki ilyet csinál.
namihami
Norbinorbi.
Nem szép dolog szegény jószággal teszteltetni az új termékeket.
Ha ezt így folytatod, te leszel a legnagyobb kutyagyilkos a világon. Célszerű lenne leállni az új termékek fejlesztéséről. Kiürülnek a menhelyek, ha nagyon sok áruval próbálod a termékválasztékot szélesíteni.
Csizmás Kond
@vukkocska: Sajnos van ilyen ember...vele kéne megetetni.
evacica
Csak szörnyülködöm, hogy ez az ország hová jutott! Ennyi irigység és gonoszság nem is tudom, hogy hogy tud emberekbe lenni! Én se vagyok oda a Schober családért, de ilyen dolgok meg se fordulnak az agyamba. Aki egy ártatlan kutyával képes ezt tenni az az embertársával is minden további nélkül képes ezt meg tenni! Ide juttatta az embereket ez a folytonos harc, meg a gyűlölködés! Aki ezt tette remélem visszakapja többszörösen!
KisGenyo2
A tünetek alapján a kutyus vagy patkánymérget, vagy mérgezett patkányt (egeret, vagy más rágcsálót) evett. Ez esetben a rossz szándék ki is zárható. Amúgy időben beadott kálium injekcióval megmenthető lett volna az eb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.