Két és fél évvel az agyvérzése és az agyműtéte után Kozso kijelentheti: teljesen felépült. Az Ámokfutók frontembere a halál torkából jött vissza, a kritikus operáció még a beszédközpontjára is hatással volt, gyakran kellett keresnie a szavakat beszéd közben. Az énekes nem adta fel, küzdött, mára pedig mindenben a régi. Vagyis csak majdnem: tíz kilót még le kell adnia. - írja a Bors.

„Most már el merem mondani, hogy a gyógyszerek mi­att majdnem százharminc ki­lósra híztam. Mondanom sem kell, mennyire nem éreztem jól magam a bőrömben. Komoly életmódváltásra volt szükségem. Elkezdtem sportolni, diétázni. Meg is lett az eredménye, már százkét kilóra lementem. Általában kilencven körül mozgok, az a végső cél"

– magyarázta a Borsnak Kozso, aki büszke arra, hogy meggyógyult, hálás az orvosainak.

„Rendszeresen járok kontrollra, az eredményeim és a leleteim jobbak nem is lehetnének! Az emberek, a rajongók, sőt még a hölgyek is azt mondják, hogy jó színben vagyok. Visszatértem!”

– mesélte lelkesen Kozso, aki reméli, hogy hamarosan ismét rátalál a szerelem.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Ákkó' most mán' csak egyéni vállalKOZSÓ ?!
herczeg0210
Énekes? Mit énekelt? A fürdőszobában?
Eladott Ország
nepszava.hu/cikk/1092093-kozso-egyre-melyebb-godorben---szazmillios-adossag-nyomja
A szomorú szamuráj című dal énekese elképesztő tartozást halmozott fel, pénzt vár tőle többek között az adóhatóság, a bank, a társasháza és más magánkövetelők. A teljes tartozása a hivatalos papírok szerint meghaladja a 260 millió forintot! A szerelmen kívül lehet, hogy a NAV is rátalál a szomorú szamurájra és lelankadhat a libidója.
Fradigege
Mostmár jobban van, folytathatja a hiteltörlesztést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.