A biztonságpolitikai szakértőként nyilatkozó, tanító és előadó Nógrádi György 10 napja egy dombóvári előadáson mondta azt, hogy:„Az amerikai nagykövetség bekérette a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el, hogy miniszterelnök lesz. Az illető azonnal elment a miniszterelnökhöz, és elmondta az egészet.”Írtam Havasi Bertalannak, a miniszterelnök sajtófőnökének , hogy történt-e ilyesmi, és ha igen, mikor, és kiről van szó. Amennyiben az elmúlt több tucat levelemmel ellentétben erre most kivételesen válaszolt kapok, mindenképp új cikkel jelentkezem. Ha esetleg Nógrádi most nem csak nagyzolt, akkor felmerül a kérdés, ki az, akire gondolt: Lázár János? Esetleg Szijjártó Péter? Atyaég, csak nem Kósa Lajos vagy Németh Szilárd?!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mesterségesen felfújt hisztéria. A magyar azért adózik, hogy a saját pénzéből naponta retteghessen, gyűlölhessen és addig se foglalkozzon összkomfortos nyomorával.
Ezt a célt szolgálják a jó pénzen tartott Nógrádi­féle kamuprofesszorok, akik önjelölt biztonságpolitikai szakértőkként a lidérces bizonytalanság érzését tolmácsolják valahányszor megszólalnak. Nem lenne késő most sem belegondolniuk mindazoknak, akik beveszik ezeket a közhelyes, lábszagú semmitmondásokat, hogy ez a magyar kormány uszítással, félelemkeltéssel, plakátokkal és idegengyűlölettel soha semmitől nem fogja megvédeni őket. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Szavazataiért az anyját is eladná. A lényeg az, hogy helyzet van, minden ilyen aktuális történésbe két kézzel kell kapaszkodni, fontos, hogy a kedélyek állandóan felborzolt állapotban legyenek. Ezért aztán Nógrádi professzor és biztonságpolitikai tótumfaktum helyrerakta a fejekben a látványt és segített értelmezni a világpolitika jelen állását, olyan magvas és megnyugtató válaszokat préselve ki magából, hogy őszintén csodálkozom, a mennyezet vajon hogyan maradhatott a helyén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Még trampli vezényletével sem olyan bunkó az amerikai nagykövetség, hogy ilyen történjen!
Még nagykövet sincs, az ügyvivő meg szakember, nem Trump ember!!!
papa.49
Igaz már elmúlt április elseje, de ez csak átverés, nem egyéb, bizonyítandó, hogy csúf amerikaiak, beleszólnak a dolgainkban!!!
Eladott Ország
nepszava.us/nogradi-bedobta-az-amerikai-osszeeskuvest/
Ezzel Nógrádi bebiztosította magának további öt évre a helyét a hazudozó álszakértők között a közmédiában, és dől a pénz, a meghívás, kiadják a hazug és mindenféle tudományos alap nélküli könyveit. Az állítás még igazabbnak tűnik az összeesküvéselméletekre szocializált bázisnak attól, hogy cáfolják. Azért tagadják, mert igaz. Néhány év múlva ugyanolyan biztos tény lesz, minthogy az amerikaiak robbantották fel a World Trade Centert.
quadrocopter
A "polihisztor szakértő" talált egy doboz MDMA-t és kipróbálta! Nála ez az eredmény!
Cefi
Ki a faszt érdekel mit béget ez a beteges hazudozó? Tipikus fideszállat.
Nessy
"Kutya nehéz hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot" írta
egykoron Eszterházy.
Nos ez a FIDESZ háza táján nem okoz gondot!
Vagy ismerik az igazságot, de profi módon tudják letagadni, vagy nem ismerik, és van az a pénz, amiért tudatosan valótlant állítanak,szemrebbenés nélkül.
Ez a szóvívők, szakértők, államtitkárok és feljebb lévők privilégiuma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.