Elindult a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nevű viccpárt – ironikusan – kormánypárti menete pár ezer tüntetővel, az Oktogontól a Blahára. A Fidesz legendás kampánydala a Listen to Your Heart, illetve szovjet mozgalmi dalok szólnak, miközben a tüntetők azt skandálják, hogy: „Le a sajtószabadsággal!”, meg hogy Civil szar!”

Néhány transzparens:

Pesti srácokat vidékre!

Kisvasutat Moszkváig!

Két Orbánt!

Ne vásárolj a CEU-ban!

Kovács Gergely, az MKKP vezetője a mikrofonba bemondta, hogy:

„Azért jöttünk most ide, hogy visszavegyük az utcát. Visszavegyük az utcát attól a pár 10 embertől, akik az elmúlt hetekben a belvárosban randalíroztak. Rendőröket erőszakoltak, felgyújtották a középületeinket, csak azért, hogy illegális bevándorlók milliárdjait telepítsenek ide.”

Azt is mondta, biztatják a kormányt, hogy menjen tovább az úton, amin elindult:

„Végre Európában van egy ország, ami bátran fel meri vállalni, hogy lebontja ezt a nevetséges demokráciát. Jó az irány, de még mindig messze van Oroszország!”

Azon is felháborodott, hogy még nem építették át az összes kórházat stadionná, és hogy ugyan megszűntek a magán-nyugdíjpénztárak, de még mindig kapunk nyugdíjat. Azt reméli, sikerül annyira felidegesíteniük magukat, hogy a végén megtámadják Brüsszelt.

Ezután – a 444 beszámolója szerint Bencsik Andrást és Bayer Zsoltot parodizálva – az erőszak, az uszítás, az agresszió, és a külföldi migránsok ellen üvöltöztek, magyar migránsokat követelve.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Lassan csak kiderül mi az igazság, kell-e félni a csecsen maffiától.
Csak azt nem tudom miért nem háborodtak fel azon, amikor a jobbikosok akarták szétbarmolni az emlékművet?!
A narancssárga festék sértőbb, mint a véső és kalapács?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
nepszava.us/a-ketfarku-kutya-part-kifogta-a-szelet-orban-vitorlajabol/
A Kétfarkú Kutya Párt az egyetlen igazi ellenzéki párt, ezt bátran kijelenthetjük a fentiekből kifolyólag is, mert az ő magatartásuk leplezi le leginkább a parlamenti álellenzéki pártokat is, azok hazug, simlis, aljas és hazaáruló voltát. S tegyük hozzá, hogy mi még nem láttunk egy embert sem a Kétfarkú Kutya Pártból, csak az elnököt. Gyanítjuk, ez egy egyszemélyes párt, legfeljebb segítenek neki néhányan plakátokat készíteni és kátyúkat lefesteni.
Ezzel szemben szakmányban látjuk az álellenzéki pofázókat, aljas hazudozókat, akik Orbán pénzével a zsebükben verik át a népet. S ezek hívei bambán ott bazsalyognak a Kétfarkú Kutya Párt rendezvényén, és fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik körülöttük. Ezt kellene már észrevenni. Ehhez képest felüdülés a Kétfarkú Kutya Párt jelszavainak szellemessége, ahogy követelik a maradék sajtószabadság és a szólásszabadság eltörlését, és magyar migránsok beköltöztetését
justhpeter
@Eladott Ország: 9:52: / 10:03. Ezt én is így látom. Ma egyetlen bármit is tevő ellenzéki párt van, a Kétfarkúak. A többiek még a megélhetési politika védelmében dagonyáznak.
Yoda69
Nagyon jo! Imadom a szarkazmusos humort.
Bar csak orbanek is vennek az adast elhuznanak a P.-ba
advocat
Azért Vlagyivosztok is az "új hazánk" része!
kukac50
Legközelebb írjátok ki táblára,hogy azért van itt a csecsen,hogy Orbánon lógjon egy csecsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.