Strómangyanús üzleti machinációkkal sikerült megszereznie Simicskának az Indexet. Az alapítványi tulajdonba kerülő lap új igazgatósági tagokat kapott, dr. Bodolai László ügyvéd, dr. Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, Kereszty Gábor közgazdász személyében. Nagy Ajtony Csaba Simicska egyik bizalmi embere. Bodolai László személye azonban sokkal érdekesebb, hiszen az ő történetén keresztül bepillantást nyerünk a baloldali médiákok összefonódására, összejátszására. A baloldali médiákok összefonódása külön kötetet érdemelne, most azonban szorítkozzunk a tényekre. Kezdjük a történetet azzal, hogy Uj Péter 444-es főszerkesztőtől bérelt ingatlanban van Bodolai, az újdonsült Index-tulaj ügyvédi irodája. A 444 főszerkesztőjének három budaörsi ingatlana is van (ez, igen!), ebből Bodolai ügyvédi irodája Budaörs Tárogató 26. szám alá van beegyezve, amely az ingatlan-nyilvántartás tanúsága szerint Uj Péteré.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Hogy változnak a vélemények, amíg Simicska Orbán barátja, harcostársa volt, minden szép és jó volt. Most viszont azt sem tudják hogy mit tegyenek ellene. Akkor egyáltalán nem voltak strómanok ugye, mindent megszerezhetett Orbán. Ma reggel elkövettem azt a hibát, hogy az m1 híreit hallgattam, ill. néztem. Csodás volt. Soros és Simicska volt műsoron. Csorgott belőlük a gyűlölet,vagy beszart a halott? Röhej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
ja, a kisgé lapja...Akkor tutira igaz... :))))))))))
Cefi
Elmegy a simics a picsába. Meg az index is. EGY KIBASZOTT SZÓT SEM ÍRTAK A TEGNAPI TÜNTETÉSRŐL! Na ennyit a "függetlenségükről".
Cefi
Az áder-Trefort történetről sem írt eddig... Bárki mondhat bármit, az index is fidesz-kloáka lett.
Pálinkafőző Rézüst
@Cefi: nézzél be az Indexbe. Több cikk is van ezügyben...
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Igen nagy késésekkel. Eddig az index "percrekész" volt. Mentségemre: 12 óra óta nem volt időm híreket nézni/olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.