Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint a magyar miniszterelnök kipuhatolja a határokat. Orbán Viktor „kipuhatolja a határokat”, de „eddig végül mindig hű maradt a szerződésekhez” – ezt mondta Manfred Weber, a Fidesz pártcsaládja, az Európai Néppárt frakciójának vezetője a Der Spiegelnek adott interjúban. Kijelentette azt is, hogy utólagos javításokat kell végrehajtani a felsőoktatási törvényen, ha az Európai Bizottság ilyen igénnyel áll elő. A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa arra a felvetésre, hogy míg az EU-ban és az EPP-ben gyorsan egyetértésre lehet jutni, ha Recep Tayyip Erdogan török államfő autokratának minősítéséről van szó, Orbán Viktor magyar kormányfő viszont az uniós tag Magyarországon felszámolja a demokráciát és Horst Seehofer CSU-elnök ennek ellenére hízeleg neki, Weber azt mondta, hogy a magyar miniszterelnök számára is vannak határok, amelyeket nem lehet átlépni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Amennyiben? A CEU NEM MAGYAR egyetem, hanem AMERIKAI akkreditalasu, nemzetkozi tanari karral es hallgatosaggal.
Mivel a lex CEU kizarolag csak a CEU-t akarja bezaratni, nem az osszes tobbi magyar egyetemet, igy az Unio abba nem szol bele, vagyis nem szol bele a MAGYAR felsooktatasba.
Azt se felejtsd el, hogy 25 eve hiba nelkul mukodik az egyetem, es 7, eve orban uralma alatt. A putyin latogatasa utan valt surgosse ennek a szemelyre szabott borzalomnak az ateroltetese, mert ezt putyin akarta igy. (Nemcsak orbanra, hanem minden diktatorra, igy putyinra, erdoganra, kimdzsongunra veszelyes a kimuvelt, gondolkodo ertelmisegi reteg).
Szoval az Uniotol nem fogadod el a jogos beszolast egy AMERIKAI egyetem mukodesebe, de siman lenyeled putyin akaratat...
Hat akkor neked mar eljott a Kanaan, kerheted az orosz allampolgarsagot is, pont ilyenekre van szuksege putyinnak. (Feltetel nelkul hu a diktatorikus rezsimhez).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@karma1: 89-ben sem az volt amit a nép akart, senkit nem zavartak az oroszok akik itt voltak csak külső hatásra változott.
De az orosz piac elvesztése nagy érvágás volt.Most már a gazdaságuk önellátó lett, olvastam.
Béla333
@karma1: 08.11
Persze, akkor még nagyképűen osztotta itt az észt a fényestekinTETŰ, hogy ő milyen kemény saller osztogató legény! Ma meg már a WC-re is úgy megy ki, hogy egy TEK-es legény kísérgeti...
karma1
@1magyar: Tudod mi a kulonbseg a magyar es az orosz gazdasag kozott? Amibol nekunk van 1 egysegnyi, abbol nekik van ugyanakkora nepessegre 1000.
Egyebkent pedig minden orszagnak szuksege van az egeszseges export-importra, mert ha belterjesse valsz, mint Eszak-Korea, akkor rendkivul serulekennye is valsz, es nem csak gazdasagi teren.
oroszorszagnak mindene van: koolaja, aranya, vize, kemeny nehezipara, vegyipara, mindene... De azert egypar nagyon jo szofverert igencsak sokat adna, ha nem lenne ellenuk eppen muszaki-technikai embargo (is). Ezt az embergot torogeti rendesen orban, es csinalja az utat mindenfele ketoldali szerzodessel putyin es az europai unios piac fele.
Gondolod, hogy veletlen az, hogy a letelepedesi kotvenyeket elsosorban ukranok, oroszok, kinaiak vasaroljak? Nem csinalnak ok semmit se Magyarorszagnak, csak rajtunk keresztul raszabadultak Nyugat-Europara, meg az egesz tersegre, ahol aztan mindent meg tudnak szerezni, magyar utazasi papirokkal. amiket az 5 eves futamido utan IS megtarthatnak maguknak a szabad mozgasra.
orban a legnagyobb terrorista-importor... Siman a legnagyobb hazaarulo...
Az ilyenek nyugaton mar talpig vasban ucsorognenek kb. 1000 eves itelettel a nyakukban...
egyvandor
Emlékezzünk Gorbán jellemére! A 2006-os választásokra még Bod Péter Ákost is bevetette mint me jelölt csak hogy a "hatalmom"-ja közelébe kerülhessen. (Ha ebbe Bod belemegy két hónap múlva már ő ült volna a helyén)
Gorbánnnak mindegy mi történik az országgal csak hogy hatalmon maradhasson. Bárkivel hajlandó ezért szövetkezni, bárki segítségét igénybe venné ehhez. Ha úgy érzi putyin erre a legalkalmasabb hozzá fog fordulni.
A dolgok jelenlegi állásban a néppárt további támogatásáért taktikailag vissza fog vonulni, de az ország továbbra is veszélyben lesz amíg ez az ámokfutó tobzódik az ország élén.
egyvandor
@papa.49: "Zárjátok ki a frakcióból, mindjárt megtér"
Arra csak addig van esély míg lebegtetik és nem talál kiutat. Utána már bosszúállóvá válik.
karma1
@egyvandor: Szerintem mar igy is csak a bosszuallas elteti..Ha csak egy hajszalnyi emberi lenne benne, akkor nem hagyna lerohadni az egeszsegugyet, a betegeket, oregeket, artatlan gyerekeket vlamilyen modon gyamolitani... De nem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.