Orbán egykori kollégiumi szobatársa, a fideszes oligarchák archetípusa lassan kimerészkedik a fényre. Az Index bekebelezésének nyíltsága, valamint az egyre egyértelműbbé tett Jobbik-szimpátiája azt sugallja: komolyan betárazott az Orbánnal végigharcolt negyedszázad ügyeiből. A Jobbik favorizálása sem lehet véletlen. 2002 és 2010 között elég pletyka szólt a Simicska - Puch László összefonódásról, vagyis ha az oligarcha borítani akar, annak az MSZP környékén sem fognak örülni. Tehát nem marad más politikai erő, amelyet a Simicska okozta politikai vákuum beszippanthatna, mint a civilizálódó Jobbik. Ehhez azonban igazi atombombát kell Simicskának Orbánra dobnia, mégpedig egy pontosan kiszámolt időpontban – kellően közel a választáshoz, hogy ne tudjon kimosakodni belőle a miniszterelnök, de ahhoz is időt kell hagyni, hogy a választók minden rétegébe leszivárogjon a botrányt okozó információ. Esetleg egy négyszemközti beszélgetés hangfelvétele, Orbán öszödi beszéde. Nem kétséges, hogy ha...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vigyazzon Simics , a maganyos farkas, mert lehet, hogy addig keszulodik a nagy bosszura, amig kiderul, hogy nem tobb a mutatvany, mint egy festekes lufi durranasa a szovjet emlekmuvon...
Nagyon sokat valtoztak az eroviszonyok, es van egy olyan sanda gyanum, hogy nem szamol azzal, hogy meg mindig van 1.3 millio teljesen fanatikus orban-hivo, akiket egyszeruen nem lehet meggyozni arrol, hogy az Eloisten rosszabb, mint Al Capone es a Cosa Nostra egyuttveve...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tutajos
Had szóljon!
Орбан виктор konyec Вас!
karma1
@tutajos: Mit jelent az utolso szo? Csak az elso 3 van meg...:(
Csizmás Kond
Simicskát itt ismertem meg a sajtóból...de a stílusa na meg ahogy már a fia is hallatja az aputól tanult műveltségét, szerintem egy bunkó paraszt.
nemkati
Több millióan örülnénk, ha Simicskának sikerülne a pöcegödörbe robbantania 0rbánt. Az igazi örömünnep lenne. De én mégse lennék hálás neki. Amennyit Simicska lenyúlt magának közpénzből az elmúlt 25 év alatt, az megbocsáthatatlan. De méginkább az, hogy hasonlóan hatalmas összegek lenyúlásában közreműködött 0rbán és a Fidesz részére. A legnagyobb bűne pedig az, hogy hatékonyan közreműködött abban, hogy ez a mocskos diktátor hatalomra kerüljön és már végtelennek tűnő ideig ott is maradjon! Ez mind örökre ott fog száradni a lelkeden, Simicska!
Eriksson
@karma1: Orban Viktor vége Te.
Szabadon: Orbán Viktor Neked véged!
karma1
Vigyazzon Simics , a maganyos farkas, mert lehet, hogy addig keszulodik a nagy bosszura, amig kiderul, hogy nem tobb a mutatvany, mint egy festekes lufi durranasa a szovjet emlekmuvon...
Nagyon sokat valtoztak az eroviszonyok, es van egy olyan sanda gyanum, hogy nem szamol azzal, hogy meg mindig van 1.3 millio teljesen fanatikus orban-hivo, akiket egyszeruen nem lehet meggyozni arrol, hogy az Eloisten rosszabb, mint Al Capone es a Cosa Nostra egyuttveve...:)
lusta
Hát erre még várni kell. Sok atombomba van a raktárkészleten, de egy olyan szükségeltetik, amely őt békén hagyja. Igen nehéz az ilyet megtalálni.
karma1
@lusta: Asszem Simicsnek (addig nem becezem, amig nem robbant!, szoval Simics ), inkabb egy neutron bombara lenne szuksege a leirasod alapjan: az meghagyja a targyakat, "csak" az embereket, elolenyeket tunteti el...
Bar abba is belepusztulna Simics... (Persze, ha van egy elore levajazott jo vadalkuja?)
Cefi
@Csizmás Kond: "Simicskát itt ismertem meg a sajtóból...de a stílusa na meg ahogy már a fia is hallatja az aputól tanult műveltségét, szerintem egy bunkó paraszt"

Akkor meg mi a faszért ugatsz bele mindenbe? Semmit nem tudsz magyarországról bocskoros románcigány, csaukotorék szekus. Itt derült ki, hogy csak egy orbánfasszopó fideszbérenc ideszavazó tahó vagy. Egy csizmánondó.
lampa laz
Megindul a drónok harca. Lehet, h köteles meg badzsatolcsi ezért fegyverkeztek ilyen gőzerővel.
Csizmás Kond
@Cefi: Te és a haveraid testesítik meg az egész magyar liberóbaloldalt...gondolom a sörösegyetemen csiszolódtatok ilyen ganékká.
Béla333
"Tehát nem marad más politikai erő, amelyet a Simicska okozta politikai vákuum beszippanthatna, mint a civilizálódó Jobbik."

Vagy az LMP! Lehet választani mit szeretnénk akkor, ha a Simicska féle atombomba elsöpri a Fideszt és az MSZP-t. Ne örüljenek a DK-sok sem: az MSZP-s sötét múlt igen sok DK-st is érinthet!
Így a maradék választék jelenleg: Jobbik vagy LMP, Együtt! (A Momentumot azért nem említem, mert még nem látszik mi is lesz belőlük!)
Szerintem akkor már hajrá LMP!
vitriol
@Csizmás Kond: 13.20 Ha ilyen véleményed van simicskáról, akkor képzelem milyen lehet orbánról, aki százszorosan túlszárnyalta barátját.
vadnarancs
@Csizmás Kond: Te melyik oldalt erősíted? A román kintről belepofázunk mindenbe hazaáruló oldalt? Vagy kaptál trafikot a határ mentén? Netán komcsi vagy?
Csizmás Kond
@vadnarancs: ..én gyümölcsfeldolgozót kaptam...de a vadját a birkákkal etetem...
vadnarancs
@Csizmás Kond: Mostanában errefelé kevesebb a birka... Odaát is?
Csizmás Kond
@vadnarancs: ...ott nem tudom de itt mindig elémbe áll néhányotok...
vadnarancs
@Csizmás Kond: Jó jelnek találom, hogy ezek szerint már románoknál is ébred a nép... Lassan költözhettek akkor... Állítólag a ruszkik szívesen látnak benneteket, mivel a testvéreik vagytok. Esetleg csecsen csecsen is lóghattok... Ott van még Törökország, Észak-Korea és Fehéroroszország. Csak hogy a megszokott környezetbe mehess, gondoltam segítek...
Csizmás Kond
@vadnarancs: ...a történelem nem az ilyen gyümölcsöknek való...
Cefi
@Csizmás Kond: Otthon ugass románcsicska. Szart sem tudsz magyarországról csizmánondó.
Csizmás Kond
@Cefi: ..veled társalogva mindig az jut eszembe, hogy mindenki jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának
Cefi
Asigurați-vă place mama ta, Ceauescu nenorocit.
Cefi
@Csizmás Kond: Asigurați-vă place mama ta, Ceauescu nenorocit.
Csizmás Kond
@Cefi: Olyan tuskó vagy, hogy lefulladna a fejedben a láncfűrész!
Cefi
@Csizmás Kond: Esetleg valami önálló humoros dolog, kis csizmánondó?
Eladott Ország
Véleményem szerint, ha megegyeznek, ez az országnak a lehető legrosszabb kimenet. Gondoljuk végig, ez a "nem pakolok ki rólad, ha te sem fecsegsz rólam!" taktika köti gúzsba ma szinte az összes politikai pártot. Senkinek nem esik le, miért nincs elszámoltatás, nincs nyilvános ügynöklista, sorra 30-40-80 évre titkosítanak anyagokat? Ha bukik is valaki, csak valami súlytalan kis figura. De a nagy halakat védi a másikról begyűjtött és jegelt terhelő bizonyíték. Róka fogta csuka, csuka fogta róka. Mi meg négy évente szavazunk ... röhej. Tehát ha elcsendesedik a dolog, akkor megegyezés született. Arra nem is merek gondolni, hogy valami furcsa baleset éri Simicskát (Simicskáékat), pedig történtek már országunkban nagyon furcsa balesetek.
Eladott Ország
"Simicskának atombombája van Orbán ellen". Attól tartok, hogy az egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz.
Csizmás Kond
@Cefi: Nem tudok román vicceket, de te mondhatsz van fordítóm...
Szókrakész
A G napig te is tettestárs vagy!!!
A lámpavas neked is ugyanolyan közvilágítási eszköz lesz, mint minden más fideszesnek és balos politikusnak.
Béla333
Ahhoz hogy vádalkut lehessen kötni, ahhoz azt is tudni kell, hogy mi az, amit be tud dobni az alkuba?!
Egyébként az is kérdéses, hogy kivel lehet manapság megállapodni? A Polt féle bűnpártoló, bűnöző bandával?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Ismét kitör a balhé a magyar és a román kormány között és előkerül a régi vita, hogy kié is Erdély, és mihez van joguk a magyaroknak. Ez így nem mehet tovább, határozzák el és a koppenhágai nemzetközi bírósághoz fordulnak. A magyar követ jut elöször szóhoz:
- Amikor bejöttünk a Kárpát-medencébe, lepányváztuk lovainkat, főztünk egy gulyást, és ledőltünk. Reggel viszont sehol sem találtuk a lovainkat. Az avarok elárulták, hogy a románok voltak.
- Hazugság! - ugrik fel a román diplomata - Ott se voltunk!
- Hát ez az. - mondja somolyogva a magyar követ - Akkor meg mit énekelnek itt az ősi földről.
ksanyiii
Simicska, mint erkölcsi zsinórmérték??? Hehe. :-))))
A „bűnbánó táskahordó” tovább mesél: a Strabag eurómilliókkal korrumpálta a magyar politikai „elitet”
www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AN=meselabunbanotaskahordo&MN=Fooldal&LN=Hungarian
Béla333
@ksanyiii: 06.13
Talán az már meg tudná rengetni a korrupt politikai "elit"-et, ha a cikkben nevetve emlegetett hangfelvétel a lopott pénzek elosztásáról nyilvánosságra kerülne!
Ez elég komoly bomba - szerintem!
ksanyiii
@Béla333: Az még bekövetkezhet... :-)
Manhattan
Azt beszélik a "piacon " hogy ez a Simicska folytatja... mert : "Az Index lényegében nyílt birtokba vétele bepillantást enged a milliárdos hosszabb távú terveibe." Oszt' lesz itt jónapot ! De nem biztos ám , hogy a most regnáló miniszter elnök úrnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.