Meglopta a főnökét, a pénzből jegygyűrűt, hízott sertést és italt a násznépnek is vett.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a putnoki férfit, aki meglopta főnökét, majd a pénzből finanszírozta esküvőjét.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 27 éves K. Lászlóval szemben – olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A gyanúsított 2017. márciusában fél millió forintot és több ezer Euro készpénzt lopott el putnoki főnökétől. A sértett a hiányt április 4-én észlelte, ekkor tett feljelentést.

A nyomozóknak feltűnt egy férfi a sértett alkalmazottai közül, aki az eltelt időben feltűnően nagy költekezésbe kezdett. K. László elszámoltatása során beismerte a nyomozóknak a bűncselekmény elkövetését, így őt 2017. április 20-án gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elmondta kihallgatása során, hogy nősülni készült, de pénzszűkében volt. A lopott pénzből vásárolta felesége jegygyűrűjét, továbbá két hízott sertést és az italokat, amit az esküvőjükön a násznépnek felszolgáltak.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@X-ray: ...sokszor...melyiket meséljem el ?
picike1
mindenkinek joga van boldognak lenni ???@Csizmás Kond:
Köb Jani
@Csizmás Kond: A boldogságot lopja, ne a pénzt! Szerencsétlen boldogtalanságba lopta be magát:, rabzakóban is lehet boldogan, boldogtalan lenni?
Csizmás Kond
@Köb Jani: ...szerintem sem így gondolta...
F_Viktor
Nagy u:gy, mikor a miniszterelnok veje is lopott (fa-)penzbol vette el a ME nagyobbik lanyat, akik azota is kozpenzbol allnak sajat labukon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.