Kovács Tamás szerint Magyarországon ma milliárdokat süllyesztenek el, a kisemberre viszont lesújt a NAV, ha tartozik. A mesteredző, korábbi világbajnok és kétszeres bronzérmes olimpikon a Lánchíd Rádióban a tíz körmükről leszedi a kormánypárti politikusokat. „Ebben a ciklusában az Orbán-kormány letért az útról – mondta. Szerinte a kommunizmus alatt sem csinálták meg a sporttal, amit most a Fidesz művel: „Teljesen ráült a politika a magyar sportra. Ilyen még a kommunista rendszerben sem volt. Beestek elvtársak, de más nem történt, amihez képest most a Fidesz megszállta a sportvezetői posztokat” – mondta. (Csak két példa: Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester a Magyar Kézilabda Szövetség, Németh Szilárd rezsigladiátor pedig a Magyar Birkózó Szövetség elnöke.) Kovács szerint a sport megszállása „elképzelhetetlenül rossz” lépés. A magyar sport a rengeteg jó szakember miatt van az élvonalban, most viszont a sporthoz nem értő emberek kezdték el irányítani. Ezek a...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
sport...csak azt nem mondja valaki hogy amit ma sportnak neveznek az arról is szól.
Béla333
"27 éve lehet lopni. Milliárdokat süllyesztenek el, a kisemberre viszont lesújt a NAV, ha tartozik."

Nem mond kormányzati időszakot, tehát szerinte is végig lopták az elmúlt évtizedeket a mocskos tolvaj politikusaink, oldaltól, kormánytól függetlenül!
Mindnek börtönben a helyük!
simmering73
Amihez ezek hozzányúlnak az szarrá válik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.