Polgárháború, Soros, bankok, média, goabulik – a CEU-ellenes törvény ellen tüntetők ellen tüntettek. Nagyjából nyolcvanan gyűltek össze 2017. április 22-én este a Nyugati téren A CEU-s vircsaft elleni demonstráció! elnevezésű demonstráción. A tavaszi tüntetéscunamiban voltak már hosszú vonulások, techno-demók és viccmenet is. Ha ennek a mindenellenes tüntetésnek kellene vezérmotívumot választani, az valószínűleg a félelem lenne: A főszervező, Poszpischek Tamás többször is elmondta, hogy ők “három nap alatt vért izzadtak, hogy ez a rendezvény összejöjjön”. Szerinte már ebből is látszik, hogy a korábbi tízezres tüntetések nem csak úgy maguktól alakultak ki. A felszólalók közül többen is magabiztosan állították, hogy a jelenlévő maroknyi tüntető egy sokkal szélesebb közvéleményt képvisel. Néhány szóváltást leszámítva az esemény békésen zajlott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Most már értem miért szűnt meg a szánalmas.hu . Ekkora konkurrenciával nem is lehet bírni. De legalább látjuk a "többséget" és hogy kikböl, (vagy mikből) áll.

Kő kóla gecó?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Most már értem miért szűnt meg a szánalmas.hu . Ekkora konkurrenciával nem is lehet bírni. De legalább látjuk a "többséget" és hogy kikböl, (vagy mikből) áll.

Kő kóla gecó?
Szókrakész
Bármelyik oldalt nézem, eghy SKé, Sérv Közeli Élmény.
Itt ennyien ott poár ezren.

A 10 millió meg otthon ül és Cola, Chips rendel, hogy melyik hülyébb a menőbb.

Kenyér és cirkusz.

Ez a kutyapárt tuti, hogy fidesz hátszéllel üzemel.
Elpoénkodták azt, amit holt komolyan kellett volna venni.
A politikában, emberek millióinak életét meghatározó döntésekben nem ismerek viccet.
Nem viccelődök!!!
lampa laz
Azért nem mer a cöfös bagázs sem békemenetelni, mert mára már csak pár kivénhedt, döglődő birkájuk maradt. Amíg a nagykövetek (szégyeljék magukat, ha megteszik) nem tudnak beszervezni nekik újabbakat addig lapítanak mint varangy a kasza alatt.
Aki Én
Mert nem azért vagytok kevesen, mert kevesek vagytok?!?!
Persze az ilyen buta kreténeket nem érdekli a valós többség.
,,hát itt mindenki szembe jön"
karma1
@Szókrakész: Atyavilag, Picinyem! Legalabb mondd azt, hogy ezt a hsz-edet pillanatnyi kihagyas miatt irtad ilyenre!
Tudod, nagyon sok mindent lehetne mondani, de hogy Kovacs Gergot a futyisz fizeti??? Na, ez most egy nagyon huzos hulyeseg volt, mar meg ne haragudj!
orban, ha erolkodeseben leszarja a bokajat, akkor is csak egy olyan tuntit tud osszehozni, mint amit a Nyugati teren hoztak ossze a ver jobbikosok...
Ez az a szitu, amit orban keptelen kezelni, o meg eleteben nem "vette a humort", nem ertette a viccet, ergo azt sem tudja, hogy mit kell csinalni egy neveto ember kozeleben?!
Ha most azt mondod, hogy kozel 10 ezer embert lefizetett volna, akkor most - enyhen szolva is - tevuton jarsz...:o))

De majd kialszod,... Azert legyen szep vasarnapod, mert nem vagy Te rossz ember, csak neha nem tudod, mit is gondolj a kialakult szituval kapcsolatban...:o)))
lampa laz
@Szókrakész: A KKP egyszerűen csak gúny űzött a fideszes kormányból, mert megérdemlik.
Szókrakész
@karma1: "De majd kialszod,"

Még mindig ti csicsikáltok.

Amúgy hány esetben derült ki, hogy az "ellenség"pont pont a vezető, vagy diktatórikus, világot rombolnánk, ha...országok, kormányok kiképzett, fizetett csicskái?!?!?!
Lásd Hussein, Gaddafi, ...
Az ő élettartamuk az illuminati, szabadvakolók bizonyos céljának eléréséig szavatoltak.
Szókrakész
@lampa laz: De ezzel nincs qrmányváltás!!!
Én pedig gúnyt űzök ezekből a fizetett bohócokból!!!
Cefi
@karma1: Te a kert végi gejzírrel jobban és okosabban tudnál kommunikálni... :-))))
lampa laz
@Szókrakész: Talán lesz kormányváltás is.
Ne űzzél gúnyt ezekből a "bohócokból", mert lehet, h ők lesznek azok akik segítenek abban, h a végén Te is, mi is egy jót nevethessünk.
karma1
@Cefi: 16.53-ra: Istenuccse, keresek egyet (gejzirt)...:o)))) Itt minden megtortenhet,...:o)))
karma1
@Szókrakész: csak annyit figyelj meg, hogy kiket latsz peldaul az MKKP tuntetesen, es kiket, amikor orban rantja ossze a bagazst sajatmaga mellett kampanyolni,...Ez utobbiban fogatlan, toplakul oltozott, rossz arcu emberek gyulekeznek, ha a riporter megprobal kozuluk embereket megszolaltatni, akkor csak makogast, hulyeseget kapsz valaszul, nincs egy ertelmes gondolatuk. A feszre feltettek egy csomo private videot, fenykepet, es nem latni mast, csak mosolygo, kellemes, jol oltozott embereket, fiatalokat pici gyerekekkel, kulturalt megjelenessel, otletes tablafeliratokkal.
Tudod, hat ETTOL szarja is ossze magat a kedves vezeto, mert ezeket mar nem tudja 2 db golyostollal, vagy 2 kilo rohadt CBA-s krumplival megvenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.