Egy videón arról beszél férfiak egy csoportja Józsefvárosban, hogy kétezer forintot kapnak, ha visznek embereket az időközi választásra.

Időközi választás zajlik Budapest két kerületében, Józsefvárosban és Zuglóban is vasárnap. 

Józsefvárosban egy fideszes zavaros körülmények után mondott le posztjáról, helyére az MSZP támogatásával Pityinger "Dopeman" László, a helyi evangélikus közösséget vezető Bolba Márta lelkész is indult, a Fidesz pedig az egyik hivatalban lévő alpolgármesterét indította.

A Pesti Bulvár videóján férfiak egy csoportja arról beszélget, hogy 2000 forintot kapnak fejenként, ha embereket visznek szavazni a választásra. 

A videóból az nem derül ki, hogy ezt kinek a megbízásából kellene végrehajtaniuk.

A hvg.hu cikke szerint más gyanús dolgok is folynak a Magdolna-negyedben: a Dankó utcában egy helyiek által ismert férfi utaztatja a szavazókat, a körzeti hajléktalanszállón pedig hirtelen megnőtt a szavazási hajlandóság. 

Még olyan is ment voksolni, aki közölte, nem lát jól, ezért fel kellett olvasni a jelölteket neki.

Az MSZP feljelentést tett a szavazatvásárlás ügyében, a Fidesz pedig elítélte és felszólította azokat, akik ezt csinálják, hogy hagyják abba azonnal.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
a felszólítottak meg azonnal abbahagyják, mert nem védik meg a zügyvédekosztjónapot!
human
A bajai video óta fenntartással kell ezeket a felvételeket kezelni. Ott ugye egy kamu szavazatvásárlást játszottak el. Szerintem eddig még nem született meg az az ember aki átlátná, hogy mi miért történt, ki volt a megbízó. Arról nem tudok, hogy bárkit felelősségre vontak volna ezzel kapcsolatban.
Desischado
És mi lesz még 2018-ban, belegondolni is rémísztő!
kukac50
A Fideszeseknek muszáj vásárolni szavazatot a szegényektől,mert a kutya sem szavazna rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.