Az amerikai nagykövetség fikciónak, a magyar kormány pedig politikai pletykának nevezte Nógrádi György egyik állítását.

A biztonságpolitikai szakértő egy dombóvári előadásán arról beszélt: Orbán Viktor utódját keresi az Egyesült Államok. Úgy fogalmazott:

az Amerikai Nagykövetség bekérte a Fidesz egyik legmagasabb vezetőjét, hogy vállalja el a miniszterelnöki feladatot.

Tuzson Bence államtitkár szerint ezzel nem is kell foglalkozni.

(RTL Híradó)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@RonaGyuri: Igazad van, ezt nem lehet fikcionak nevezni, de agyremnek sem, mert ennek az embernek minden szava HAZUGSAG!
Olyannyira HAZUGSAG, hogy meg a minden nap hazudo kormanymediak sem alltak nogradi infoja melle. Meg ok is tulzasnak tartottak ezt az orbitalis HAZUGSAGOT.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tévednek; a fikciónak lehetnek értelmes alapjai. ez egy idióta bugyuta agyréme!
Equus
@RonaGyuri: ahham... tegnap bekérettek az amerikai követségre és megkérdezték, akarok-e Nepálban király lenni... Gondolkodási idót kértem, 3 napot. ... Nem biztos, h akarok...

vmi ilyesmi...
Béla333
Nyilván Nógrádiné megirigyelte hogy neki nincs Mercije, csak a Gyurinak, ezért egy újabb Habonyművek által kitalált baromság szemrebbenés nélküli benyögése hoz annyit a konyhára, hogy neki is legyen!
Rövid az élet, kell a lé! Igaz Gyuri bácsi?!

444.hu/2017/01/28/nogradi-gyorgy-ujitott-egy-mercedest
"Nógrádi György újított egy Mercedest
Azt nem tudni, hogy milyen felszereltséggel vette a 8,5 és 23 millió forintos tartományban elérhető Mercedes C-osztályt, de ez mindegy is."
F_Viktor
@RonaGyuri: Igazad van, ezt nem lehet fikcionak nevezni, de agyremnek sem, mert ennek az embernek minden szava HAZUGSAG!
Olyannyira HAZUGSAG, hogy meg a minden nap hazudo kormanymediak sem alltak nogradi infoja melle. Meg ok is tulzasnak tartottak ezt az orbitalis HAZUGSAGOT.
Pálinkafőző Rézüst
@F_Viktor: ez a Nógrádi gyerek csak a fidesz agitprop betanult szövegét nyomta. Aztán a fidesz látva, hogy a fél országot röhögés fogta el a rémület helyett, gyorsan kitolattak mögüle...
quadrocopter
A "szakértő" nem hazudott, csak alternatív tényeket közölt, ahogyan Eltolcsy is a bánktámadással!
Ezek a tajbunkók ilyenek!
cs.n.
@F_Viktor: El akarja adni a könyvét. "Véletlenül" a közpénzmédia egyik műsorában is említette tegnap. Nem ezt, hanem a könyvet. Meg hogy nem reklámozni akarja (pedig dehogynem), csak azért hozta fel, mert abban is írt erről meg arról.
solidedge
Én meg azt hallottam, hogy az oroszok is kijelölték a következő magyar minisztert, Putyin személyében.
hetöndöe
@solidedge: Milyen érdekes,én is ezt hallottam.:-)
wagabund
@solidedge: 9.57...ez akkor izgalmas, ha ellentmondást nem tűrően jelölték ki...mert ha csak úgy lájtosan, két vodka között, akkor talán mégsem...

bááár...semmi nem lehetetlen...biztos, ami biztos, előszedtem a régi orosz könyveimet, jegyzeteimet...sosem lehet tudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.