Szombat éjjel megtámadtak három férfit egy pesti szórakozóhelyen, mert az egyikükön a CEU-t támogató kitűző volt.

Épp indulni készültünk, amikor megtámadott minket két nagydarab gyerek a CEU-s kitűzőm miatt. Vöri (aki kb. 195 cm) repült a székek és asztalok közé. Rólam letépték a kitűzőt, a kabátot, táskát, pulóvert. Közben azt üvöltötték, hogy szétvernek minket, nem tűrik meg maguk között az ellenségeiket, a provokátorokat, a liberálisokat

írta Facebook-posztjában Beregi Tamás, az egyik megtámadott férfi.

A poszt szerint a szórakozóhely biztonsági őre tétlenül nézte a balhét. Amikor segítséget kértek tőle, azt mondta nem avatkozik be "2-2 emberes felállásokba". Végül a pultos lány állította le a két támadót. 

A magam részéről mindenesetre ezúton is szeretnék gratulálni Orbán Viktornak, Bayer Zsoltinak, Kósa Lalinak és a többi viszkető tenyerűnek, hogy a folyamatos ellenségkép gyártással, hosszú évek kitartó munkájával ilyen szintű gyűlöletet plántáltak a támadóinkhoz hasonló agyatlan frusztrált kis idióták lelkébe, és eljuttatták ezt a társadalmat arra a szintre, hogy ma meg akarnak verni embereket azért, mert kitűzőt vesznek fel, és szeretnek egy egyetemet.

Az eset a Rácskert nevű szórakozóhelyen történt. A bár a Facebook-oldalán elnézést kért a történtekért.

Elítélünk minden olyan cselekedetet, amely során bárkit politikai meggyőződésében megsértenek

– írták.

(Index)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Gratulálok a jobboldalból megint kibuggyant az agresszió. Ezt érte el a qrbán, hogy magyar veri a magyart... a nagy egység.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
A demokraciat, a csaladunkat es sajat magunkat mar fegyverrel kell megvedenunk sajat hazankban, sajat honfitarsainkkal szemben?
Hellcat
Gratulálok a jobboldalból megint kibuggyant az agresszió. Ezt érte el a qrbán, hogy magyar veri a magyart... a nagy egység.
division
@F_Viktor: Nekem az tetszik a legjobban hogy a pultos lány állította le az egészet mert a biztonsági őr talált kifogást hogy miért ne avatkozzon közbe:-))
division
@Hellcat: Pár agresszív bunkót ne moss össze a jobboldallal. Aki akar az mindig talál okot a balhéra.
bencemacska
@division: ma, 22:28
De ezek a viszkető tenyerűek OV emberei.
OV meg jobboldalinak tartja magát!
Hellcat
@division: Te is tudod, hogy ez nem egyedüli eset. Elég sok ilyesfajta megnyilvánulás van a jobboldalról, úgyhogy az általánosítást helyénvalónak tartom.
nevemnick
Ahogy közeledünk a jövő évi választáshoz, sajnos úgy fognak sűrűsödni ehhez hasonló esetek. Ennek csak az szabna határt, ha orr-bán vagy lemondana (amit nem fog megtenni) vagy a saját pártján belül elindulna egy párbeszéd (ami szintén nem fog megvalósulni) az utóbbi hét évben kialakult ellenséggyártás beszüntetésére. Amennyiben ez nem fog megtörténni, úgy beláthatatlan dolgok fognak történni, mert az ország polgárainak nagyobb, még egyszer leírom - nagyobb - része már a tűréshatár végén van, és akkor hiába fegyverkezik a tiszteletlen társaság.
F_Viktor
@division: Irod:
"Pár agresszív bunkót ne moss össze a jobboldallal."

Mikor a jobboldali, magat nemzeti keresztenynek hazudo miniszterelnok kijelenti, hogy neki es hiveinek viszket a tenyere, mert nem tetszenek neki az ellene demonstralo tomeg, az bizony szimpatizansainak egy uzenet, felkeres egy keringore.
Ezert innentol lehet altalanositani. Es fegyverkezni!
human
A bár elnézést kért. Akkor már csak arra lennék kíváncsi, hogy a biztonsági őrt kirúgták-e?
human
@division: Ez nem pultos lány, de érdemes megnézni hogy bánt el a zaklatójával :)
youtu.be/BZOflHnaA90?t=16s
human
@Hellcat: Egyre több fidesz szavazónak már elege van a Orbán megosztó és uszító politikájától. Legutóbb már Szörényi Levente is bírálta Orbánt ezért. Persze ez nem jelenti azt, hogy Orbán támogatottsága jelentősen csökkenne, mert már rég hátat fordított a jobb oldali értelmiségieknek. Új tábort épít azokból akik a kommunizmusban és a nyilas időkben is megtalálták a maguk ellenségeit. Most Orbán adja meg nekik amire oly sokat vártak.
human
@nevemnick: Remélem hamar észhez tér ez a ország, mert van akivel bár nagyon nem egy a világnézetünk de együtt tudunk dolgozni. Ha viszont eldurvulnak a dolgok a barikádnak más-más oldalán fogunk állni.
quadrocopter
Azért a bizt.őr cégének neve is felkerülhetett volna!
szép új világ
Ez a fidesz és Orbán Magyarországa 2017-ben. Ez Sintér Sándor közbiztonsága! Európa szégyene!
nezelodo
Jólvan, ezek a fiúk csak a sallert a kokit meg a tockost értették meg a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.
Ilyesmit biztos nem láttak a nagy vezetőink családjánál, és még a Gazsit sem rója meg az apja, ha egy miatyánkkal kevesebbet mormol el, de még a Lala sem bántja otthon az asszonyokat...
solidedge
Megosztás, gyűlöletkeltés, korrupció, hazugság, agresszió Fidesz a neved.
Villon
Akinek nincs esze, legyen ereje! Győzzön az erő!
bencemacska
@Villon: ma, 14:51
Az én olvasatomban: Akinek esze van egyetemre jár, akinek nincs az meg randalírozni!
A szégyen az, hogy utóbbiak jobban keresnek! Lassan a szocializmusban érzem magam!
Villon
@division: Egyet értek. Engem minden általánosítás felháborít. Csak párat emelnék ki.: Felháborít, amikor egy-egy kirívó viselkedéssel, (tettel) általánosítanak menekülteket, vagy amikor csupán az alapján ítélnek el valakit, mert liberális vagy konzervatív, esetleg baloldali érzelmű, amikor vallása alapján ítélnek meg és akkor is, mint ez esetben. Meggyőződésem, hogy a bunkóság, az agresszió, a bűnelkövetés nem faji, vallási vagy identitási privilégium.
Villon
@bencemacska: Annyival árnyalom meglátásod, hogy az, ki nem végez egyetemet, nem zárja ki, hogy egészségesen tudjon gondolkodni. Az pedig sajnálatos, hogy fordítva is igaz. Egy egyetem elvégzése nem biztosíték az egyetemesen egészséges gondolkodásra.
division
@Villon: Nem bizony. Én jobboldali lennék (habár a Fidesz lassan távolodik ezen értékektől), mégsem mennék neki senkinek csak azért mert mondjuk Fradi kitűző van rajta én meg az Újpestet szeretem.
Aki balhézni akar az mindig fog rá találni indokot.
Nessy
A kutya mindenét! Nem lenézést kell kérni egy közösségi oldalon, hanem leállítani a verekedőket! Minek vannak a "biztonsági őrök"? Csak az a feladatuk, hogy ne engedjék be, akinek nem tetszik a szeme szine?
Sajnos már egy olyan szintre jutott az értelmetlen gyülölködés, agresszió, amiből nehéz lesz visszakapaszkodni a kultúrember szintre.
quadrocopter
Ingerült ma horda, talán okuk is van rá!
bencemacska
@Villon: ma, 16:27
Nem voltam elég precíz, meg mindig rövid akarok, lenni és ez az érthetőség rovására megy!
Csak annyit akartam közölni, hogy az egyetem mellett tüntetőknél volt az ész, az ellentüntetőknél !verekedőknél/ meg az erő.
De ugyanez a vonatkozik a 2006-os tüntetőkre is!
Summa summarum: A Fidesz mellett tüntetők a jól megfizetett erő, az ellenük tüntetők pedig a művelt, kulturált réteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.