Pontosabban jóval több annál, mint "csupán" egy értelmiségi feleség, de a lényeg kevésbé a személyen van, sokkal inkább azon, hogy a Fidesz kedvenc kitartott rohamtacskója olyat kapott, amilyet még eddig talán soha. Miután Bayer Zsolt üzemszerű pontossággal megírta a Magyar Időknek a legfrissebb eszmefuttatását Szotyori-Lázár Zoltán szolnoki jobbikos önkormányzati képviselőről, akit abban Vonával együtt féregnek nevezett (egyébként ez visszatérő elem, és mióta akadozva forognak már csak a fogaskerekei, különös vonzódást érez, hogy publijait ilyen ocsmány képekkel próbálja maradandóvá tenni), megszólalt a feleség. Bartha Ildi a Facebookon kelt úgy a férje védelmére, hogy ha valaki épp kávézna, és van a közelében egy ventillátor, sürgősen pakolja el, mert garantáltan bele fogja fújni döbbenetében. Alább közöljük teljes terjedelmében, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy kemény szavakra kemény szavak jönnek válaszul. 

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Minden benne van. De a leírtak jellemzik a fidesz-kdnp kormányt is. Oszt'jónapot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Minden benne van. De a leírtak jellemzik a fidesz-kdnp kormányt is. Oszt'jónapot.
desiro
Nagyon jó írás. Sok ilyen kellene bayer féléknek, kósáknak, talán az ilyen írások kinyitják végre a
fideSS hívők szemét és rá ébrednek , mennyire átverte őket gorbán.
RonaGyuri
Az orbáni konzervatívizmus lényege

Egy fellázadt feleség bejegyzésből értettem meg

A rendszerese olvasóim, de nem csak ők jól ismerik azon gügyűmet, amivel próbálok rámutatni arra a totál baromságra, hogy Orbánt és bandáját egyesek konzervatívnak nevezik. Ahogy fogalmazni szoktam, aki ilyet állít annak lövése sincs a kifejezés jelentéséről. Nem csak az eredeti ortodox értelmezésről, de a mai modernieskedő (pl. a Nyíri féle) átértelmezések szerint sem.
Bayer Zsolt egy förmedvényében ahogy szokta nekiment egy képviselőnek, s ahogy szokta ocsmány stílusban fikázta. A pasa felesége klavit ragadott és válaszolt. Ebből idézek: „Te viszont hazug vagy és képmutató. Sokáig azt hittem, a nagy pofád az őszinteség jele, de nem. Ez csak figyelemcsatornázó marketing, ami eladja a tahokonzervatív bayerterméket. A hatalomkompatibilis vulgármessianimzust. Aminek – attól, hogy Isten nevével megborsozod a káromkodásaid, és fröcsögő nyállal teleköpködsz másokat – még nem lesz köze semmi jobboldalihoz.”.
Nem vizslatva sem az eredeti sem a reakció érdemi részét, sem stílusokat ebből az idézetből engem egy – legalább is számomra – új kifejezés ragadott meg. Igaz csak jelzőként került alkalmazásra, de mint fogalom állja meg igazán a helyét. Nagyon jól írja körül azt, amit ez az arrogáns műveletlen paraszt-suttyó ért önbesorolása alatt: tahokonzervatív! =))
Peller Anikó
Akkor röviden összefoglalnám ezt a kicsit hosszúra nyúlt szösszenetet,

te bauerzsóti egy tahó vagy de felérsz kettővel.
eugen4402
Virtuális kalapomat megemelem Bartha Ildi előtt. Ügyesen bekerítette, és felszámolta az "agresszort". Ha ennek országosan híre menne, Bayer számára nem teremne sok virág...
karma1
@Cefi: @desiro: Igazatok van: az iras szuper, a holgy csodalatosan osszefoglalta a lenyeget.
Az egyetlen baj csak az, hogy az olyan szemetekrol, mint bayerzsoti, meg a bunbanda tobbi reszerol MINDEN lepereg, max. egy jot rohognek rajta, es elengednek egypar vaskos ferfiviccet a holggyel kapcsolatban...
De remelem valaki rendesen fizikailag is pofan vagja, bar mar mintha nem annyira akarna Honttal verekedni, parbajozni. Pedig allitolag Hont hozhatna a kollegait is, bayer nem ijedne meg toluk. (Hat nem is, csak helyben befosna...)...:o)))
Pöpec
Kiváló írás! Bár egy opportunistáról lepereg mint disznóról a sz@r, Karmának messzemenően igaza van (megint). :-) Ezért bayer eleve nem is lehet keresztény.
Kezdik már, hogy Soros mondta tollba...
Nessy
Minden tiszteletem Bartha Ildié! Pontos látleletet adott pártunkról és kormányunkról, meg a "hűséges" talpnyalóiról.
bayer világéletében tudta, kinek a "hátaltáját" kell nyalni, és remekül megélt belőle!
Az a fröcsögés, káromkodás, szitkozódás, minden csak nem újságírás. Egy részeg idiótában több intelligencia és jó modor van, mint benne és a hasonló botcsinálta kollégáiba.
Párbajozni egyenrangú felek szoktak. Olyanokat, mint ő, a kocsmából hazafelé laposra szoktak verni.
Miután hűséges híve a FIDESZ-nek, őket is minősíti. Madarat tolláról, embert barátjáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.