A Fradi tagadta, hogy bármi köze lenne az NVI-nél felsorakozott erőemberekhez, most az egyikük mégis feltűnt a Frady Security mellényében. A Fradi egy éve állítja, hogy a biztonsági cégüknek semmi köze sincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt. Csakhogy az egyikük a Frady Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabda csapata április 5-én megnyerte Euro Kupa döntőjét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
El kellene tudni végre dönteni az ellenzéki oldalon, hogy mi is az igazi cél? Hogy mik fontosabbak, a pártérdekek, az egyéni ambíciók, vagy az, hogy leváltsák a rezsimet?
Mert azon az időközi választáson (Zugló) ahol a demokratikus ellenzéki pártok és a civilek közös jelöltet indítottak, magabiztosan nyertek, ahol viszont egymás ellenében is állítottak jelöltet (Józsefváros), és nem volt teljes körű a konszenzus, simán nyert a kormánypártok jelöltje. Örök igazság, hogy a győzelmet nem kell megmagyarázni. Miért is nem lehet akkor egyetlen, vállalható, győzelemre esélyes, közös jelölt mellé, mögé, felsorakozni, és eltakarítani a gazembereket az útból? miért kell kockázatot vállalni, sunyi, kicsinyes érdekekből?
vagy mégsem ugyanazok az érdekek motiválnak mindenkit?
nevemnick
Nem kapta meg a választóirodás akció apanázsát, ezért kénytelen volt ,,mellényes" munkát vállalni.
Na ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.