Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem. Ezek az időközi választások legfontosabb tanulságai. Időközik után: Gyurcsány nélkül nem fog menni 2017. április 24. - Európa Kávézó Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem. Ezek az időközi választások legfontosabb tanulságai. zuglo.jpeg Na ugye! Mondhatnánk erre... Ha az MSZP éppen nem megölni akarná a Demokratikus Koalíciót, akkor akár nyerni is lehetne. Ez történt most Zuglóban. A két párt összedolgozott - a...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Manhattan: Faj az igazsag az ellenzekieknek: Gyurcsany volt az egyetlen, akin nem talaltak fogast a mai napig. Politikustol tulsagosan oszinte volt az oszodi beszed, senki nincs hozzaszokva ahhoz, hogy egy politikus oszinte legyen. Tulajdonkeppen Gyircsany azert sziv, mert oszinten elmondta, hogy a politikusok bizony nem az igazsag bajnokai. De ha ennek tudataban nezzuk a ma regnalo politikusokat, akkor nagysagrenddel tobb bunuk van , mint Gyurcsanynak valaha is volt.
Ugy latszik, a magyar nep imad hazugsagoknak bedolni, igereteket kesz tenynek elfogadni, es hagyja magat agymosni, megdumalni - persze tisztelet a kivetelnek!

Nemhiaba o a fo mumus, - ertelmes, osszeszedett gondolkodasu, kulfoldon is elfogadtak - na, ezt orban keptelen megbocsajtani neki. Ezert aztan inkabb lejaratja, le-karaktergyilkoltatja, mert nem akar vele versenyezni - keptelen lenne ra, (lasd 2006-os megmerettetesuk)
Azok, akik ma ellene vannak, nem is igazan akarjak megdonteni orbant, mert biztos a megelhetesuk, az orban kormanytol kapjak a fizetesuket, ok a bio-ellenzek...
Mindenesetre ez egy erdekes ev lesz, erosen keteselyes eredmennyel...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@papa.49: 18.57
Olvasd már vissza, mikor fikáztam én a győztest? Komolyan néha az az érzésem, hogy nem is olvassátok a beírásokat, úgy mondtok véleményt!
Béla333
@papa.49: 11.25
Miért érzed úgy, hogy a választás győztesének szóló kritika az, ha beidézem a Hír-Tv cikkét arról hogy az MSZP-DK-Párbeszéd közös jelölt a választás másnapján belépett az MSZP-be? A cikket nem én írtam, végig idézőjelbe van téve, ami idézve volt a cikkből!
Ez tényközlés, egy szót sem ejtettem arról, hogy én ezt helyesnek tartom-e vagy sem?!
Vagy te nem így látod?
papa.49
@Béla333: Rendben most tüzetesen megnéztem a beírásodat valóban ott a ,,macskaköröm,, felül, én nem vettem észre. Tehát elnézést kell hogy kérjek.
Béla333
@papa.49: 13.01
Semmi gond! Mindig kiteszem az idézőjelet meg azt is, hogy honnan idézek!
papa.49
@Béla333: Akkor ez a dolog rendeződött remélem szerinted is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.