Ma este 6-kor a HírTv-ben eresztik egymásnak a grozniji származású Magomed Dasajevet Ungváry Krisztián történésszel. A csecsen férfi „látogatta meg” Komáromy Gergelyt, miután az aktivista megdobálta a budapesti szovjet emlékművet. Az Indexnek arról beszélt, hogy azért sértette meg az akció, mert a nagyapja is harcolt a világháborúban, a Vörös Hadseregben.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Remélem Ungváry jól megfingatja ezt csecsen f@szt.
Béla333
A géppisztolyt remélem a portán leadja!
De mindenesetre van annyi esze, hogy ha 6-kor a Hír TV-ben van, akkor nem jön ki az orosz követség előtti tüntetésre.
adrenalink
Miért nem Kálmán nagyágyúhoz mennek be?:-)))
Kutyuska
@Béla333: Pedig ott megmutathatná, hogy milyen bátor fiú. Igaz, hogy ott lennének szemtanúk is, de szerencsére olyan jó ügyvédje van, hogy semmit nem tudnának rábizonyítani. Maximum a kormányinfón Lázár elmondaná, hogy Soros, a Gyurcsány, a libsik, a Jobbik, meg mindenki aki nem nyalja a FIDESZ seggét az oka mindennek.
Kutyuska
@nevemnick: Nem tudja megfingatni, mert akkora seggfej ez a csecsen gyerek, hogy fel sem fogja mit mondanak neki. Az ilyenek, mint ő véleményem szerint alig különböznek az állattól (bocs állatok). Ezek számára az élet azt jelenti, hogy eszik-iszik, sz@rik, kefél és verekszik.
Ezek nem tudják mi az, hogy eszmecsere, értelmes vita. Kár rájuk az időt fecsérelni.
Az viszont nagyon valószínű,hogy az Ungváry is pár napon belül videóban fog bocsánatot kérni, amiért megbántotta a mimóza lelkű Magomed- Mohamedet.
a helység kalapácsa
Ma megint megmondja a magáét Magomed.

Csak egy kérdés a facebook-os fenyegetőzésed árnyékában:
Ha Komáromy nemet mond, mi történt volna utána?

Az van magomed - atyuska babuska matrioska, a csecsen óriások közül a legkisebb óriás -, hogy a második világháborúban mi ellenségek voltunk, minket ti legyőztetek, ami miatt területet, meg sok pénzt vesztettünk, szóval nekünk nem kell szeretni az oroszokat, sem az orosz emlékműveket.
Na de, '56 miatt, és a 42 év megszállás miatt, meg még Q-ra annyira sem szeretjük az oroszokat.

Amúgy nektek, oroszoknak, csak annyitok van, hogy sokan vagytok, mint az... oroszok.
Az egész történelmetek, és most a te eseted is azt mutatja, hogy alapvetően egy barbár népség vagytok; agresszorok, akik erővel, erőfitogtatással szeretik megoldani a dolgaikat.
Csak az elmúlt két évet nézve, rengeteg ártatlan civil ember vére szárad az oroszok lelkén. Ezen nem háborodsz fel, magomed, big in Budapest?
desiro
egy rohadt terrorista akit a tónyó kötvény hozott ide.
human
Na megvolt a műsor. Kiderült, hogy az úr nem nagyon merült el a történelmi részletekben. Azt mindenképp az javára írom, hogy látszólag értelmesen el lehetett vele beszélgetni. De ne feledjük ,hogy itt Magyarországon agyon akartak verni egy magyart azért mert a magyar függetlenségért tüntetett. Idáig jutottunk és ez Orbán érdeme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.