De Szivek Norbert még ennél is többet akart. Ha minden összejött volna neki, milliárdokat keres. Szivek Norbert az állam kincstárnoka, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezetőjeként rábízták mindannyiunk közös vagyonát Ugyanő háromszáz millió forintot kaszált egy olyan részvénycsomagon, amit az államon keresztül a magánnyugdíj-alapból szerzett meg egy cége Pedig nem is ez volt Szivek célja: még többet akart, erőműveket az Enefi nevű energetikai cégből A magyar állam százmilliókat bukott a tranzakción „NAGYON JÓ HÍREK VANNAK, FEL VAN VÁGVA A PIZZA, MINKET VÁR, ÉS MELEG.” Ritkán lehet ilyen mondatokat olvasni egy tőzsdei cég közgyűlési jegyzőkönyvében, de az Enefi Zrt. 2016. január 8-i közgyűlése semmilyen szempontból nem volt átlagos. A részvényesek több mint hat órán át húzták egymás idegeit, viszont a tét is nagy volt: a vállalat fölötti irányítás. Szivek Norberthez, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatójához köthető cégek akarták kicsavarni a vezetést Soós Csaba,...

Forrás: tldr.444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na wazze, meg amiről még nem tudunk! A Geci meg terel/falaz a menekültes baromságával és Brüsszellel!
Cefi
@quadrocopter: Az idióták pedig zabálják.
szaboria1
@quadrocopter: Így kell félre vezetni a népet Sorosozással meg migránsozással.
CsipkeRózsa
Az "átkosban" voltak a gebines üzletek, éttermek, büfék. Jellemző volt rájuk, hogy az üzletvezetők a költségeket igyekeztek a vállalatra hárítani, a hasznot meg ők szerezték meg. Állítólag jól lehetett így keresni.
Most, az egész ország egy gebin, és a költségeket mi fizetjük, a nyereség pedig a kormány és a "közeliek" haszna.
Erre megy el több ezer milliárd Ft. Csoda, hogy még élünk, csoda, hogy még nem vitték csődbe az országot.
Ezért nem lesz nyugdíja a leendő nyugdíjasainak.
Ezzel az erővel a sok pénzt a Dunába is önthettük volna, de néhány ezer ember így gazdagodott meg piszkosul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.