Vicces, de a Kreml hivatalos oldaláról szerkesztették be Orbán Viktor Wikipedia-oldalára a miniszterelnök aktuális profilképét, ami az angol és a magyar nyelvű oldalon is látható most. Azt már rögtön itt az elején leszögezném, hogy ennek talán semmi, de semmi jelentősége nincs az égadta világon. Viszont, már belegondolni is elképesztően vicces, hogy Magyarország miniszterelnökéről nem volt jobb (és szabadon elérhető) kép a világszéles interneten, mint a pont a Kreml oldaláról letölthető fotó. Amiről, ráadásul, első körben kivágták Orbán Viktor fejét (a képen eredetileg épp kezet fog Putyinnal 2016. áprilisában), majd pár nappal később kiphotoshopolták a feje mögött a fehér területet is. Egyébként, ha a rejtett igazságra kíváncsiak: Orbán Viktor nevére keresve a Google képkeresőjében szinte csak olyan fotókat fognak találni a szabadon használható képekre szűrve, ahol a miniszterelnök Putyinnal fog kezet, vagy épp a közelében tartózkodik - ezeket a fotókat mind a Kreml teszi hozzáférhetővé.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak sokasodnak a kérdőjelek a túlzott oroszbarátságról, Orbán az eszköz az unió aláaknázására!
quadrocopter
Ja és vajon miért is fizetik az udvari fotográfust közpénzből?
Ördögvadász
@quadrocopter: és vajon miért cipel a becsületes magyar ember egy hozzád hasonló áruló gazembert a nyakán?
Pöpec
Hát, a jelenlegi natúr fizimiskáján valszeg szembetűnő lenne a masszív alkoholizmus és a gyógyszerek mellékhatása. Tehát a legjobb képe mégiscsak ez a savanyújóska pofa. Mondjuk a másikkal jobban reprezentálná a fideszt, de ne legyünk kicsinyesek.
desiro
Olyat biztosan nem fogunk találni, amin putyin előtt térdel.
coni
@Ördögvadász: Én kíváncsi lennék egy ilyen talpig becsületes magyar hazafi magyarázatára, mert tanácstalanná tesz a kétségtelenül "fura" jelenség? Ötlet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.