A DK-s pártelnök korábban bejelentette, nagyon várja, hogy Orbán beperelje. Amiért azt mondta, Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Erre reagált a Fidesz. Szó szerint másoljuk ide:"Gyurcsány Ferenc egyszerűen meghülyült – Reagálás Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára Mindig is tudtuk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj. Gyurcsány Ferenc egyszerűen meghülyült. Kiadó: Fidesz-frakció"

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Eriksson: Érdekes, hogy még az LMP sem tett feljelentést, de a cicainges festett szemű gárdisták sem.
Yoda69
Ezek szerint igaz amit Gyurcsany allit. Orban poraza putyin kezeben van.
Orban hazaarulo.
nezelodo
Ha visszatekintünk Orbán pályafutására, ehhez képest bolhafingnyi dolgokért is ügyvédhordát küldött harcba az ellen aki ferde szemmel nézett rá. Most meg hagyja, hogy mocskolják! A fene tudja, most megszállta a Szentlélek, és nem jönnek az ügyvédek és nem intézik el és még oszt jó napot sincs!
F_Viktor
Gyurcsányéhoz hasonló vádakat én bizony feljelentéssel jutalmaznám.
Persze csak abban az esetben, ha nincs vaj a fejemen.

Gyurcsány szerint nincs (még) kezében az a dokumentum amely igazolná vádjait, talán azt gondolja orbán, hogy a Feri blöfföl?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.