Összegyűjtöttünk néhány korábbi gyöngyszemet az Indexről, amelyekben különösen szívhez szólóan alázzák porig Simicska Lajos oligarchát. Amikor ezek a gúnyolódó cikkek születtek, persze, még nem tudhatták, hogy Simicska lesz majd az új tulajdonosuk. A rövid gyűjtemény végére egy igazi kincset ástunk elő az Index-archívum mélyéről: ez a 2006-os írás éppen azt leplezte le, miként sikerült Simicskának félreértenie egy postai reklámküldeményt, és olyan szintű őrjöngésbe kezdenie, hogy végül a Magyar Nemzet címlapján helyezte kilátásba a feladó torkának elvágását. (Tehát az utóbbi hetek kibelezős, péniszdarabolós ígéreteinek megvolt a maguk történelmi előzménye.)

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: pungapeter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Most hozzunk olyan cikkeket is, amiben a fidesz és szektája szerint Simicska egy igaz nagyar vállalkozó, aki rengeteg embernek ad munkát. Természetesen kikezdhetetlen es tehetséges,becsületes magyar vállalkozó.
2013-ban is, mikor napi 1,5 milliárd!!! forintnyi nagbízást kapott a fidesztől.
Pont mint ma a félanalfabéta Mészáros. Ma ő az igaz magyar vállalkozó.
Azért a fideszt is szolgálta, nem Punga??? Vagy megint kettős a mérce???
pungapeter
@Aki Én: persze-persze, ahogy simics sem gondolta volna még néhány évvel ezelőtt, hogy az identitásukat kereső széljobberek és a reménytelenség óceánjában vergődő balosok védelmezik majd, pont úgy mint a házőrzők akik a gazdit tűzön-vízen át szolgálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.