A Fidesz frakcióvezetője szerint Soros György minden erővel azon dolgozik, hogy a Fideszt és Magyarországot gyengítse.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakcióvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában azt mondta: a magyar származású milliárdos az Európai Bizottsággal is erről tárgyal. Kósa Lajos nehezen hihetőnek nevezte, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében találkozik a bizottság vezetője és Soros György, mivel a felsőoktatás szabályozása tagállami hatáskör, abba az uniónak nincs beleszólása. A Fidesz frakcióvezetője szerint inkább Soros György azon tervéről tanácskozhatnak, amely szerint több millió migránst kellene beengedni Európába.

Kósa Lajos kifejtette: Magyarország "csak" betartja a schengeni egyezményeket, az Európai Bizottság mégis "óriási elánnal" támadja a magyar határzárat, határvédelmi intézkedéseket. E téren dezinformációs kampány is zajlik az ország ellen, álhírekkel próbálják megtéveszteni a közvéleményt – vélekedett a kormánypárti politikus.

A Fidesz frakcióvezetője kitért arra is, hogy a "kiszivárgott információk szerint a bizottság több tagja Soros György zsebében van". Kósa Lajos közlése szerint van egy lista, amely a Soros Györgyhöz "nagyon közel álló" politikusok nevét tartalmazza, akik akár "könnyen mozgósíthatók". A Fidesz-frakció vezetője elmondta: ezen a listán szerepel mások mellett Martin Schulz, az Európai Parlament volt elnöke, német szociáldemokrata kancellárjelölt is.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
kósa mit jelent neked Magyarország? Nekem és szerencsére egyre több embernek az jön át hogy a senkiházi tolvaj bandátok hatalma jelenti nektek a nemzetet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: Akkor én is elmondom a véleményem. Be vagy csapva és még jó páran vannak így. Valakik kitalálták ezeket a háttérhatalmas, illuminátis, gyíkemberes hülyeségeket és mindig mikor viszont látják saját kreálmányukat jót röhögnek azon hány embert sikerült behülyíteni. Ugyanez volt a gabonakörökkel is. Gyerekként még én is hittem bennük. Aztán felnőttem.
Ismerek olyan embert akivel nagyon hasonló a te világlátásod. Egy rendkívül zárkózott egyedül élő ember sajnos.
Szókrakész
@human: Nincs is halál!
Csak ezt a jujdejókeresztény vallás ferdítette el.
Szókrakész
@human: Az, hogy te felnőttél(agymosva lettél) még nem jelenti azt, hogy nem így van.
human
@Szókrakész: Sajnos van halál. Ezért kell tartalmasan és szeretetben leélni az életet, hogy az utolsó pillanatban ezek az emlékek jelenjenek meg és ne a rémület legyen úrrá a ráeszméléstől, hogy üres volt az életed.
Szókrakész
@human: Melyik?

Mert az egy nagy kamu, hogy csak ez az egy földi lét van és aztán a nagy nihil.
Ezt pont azért találta ki az egyház, hogy ebben a földi életedben rabszolga légy, adózzál, fizess mindent és tartsd el őket, mint proxit Isten és közted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.