Sok zene, szenvedélyes beszédek, tragikomikus transzparensek és egy maréknyi oktogoni forradalmár-kezdemény jellemezték az Állítsuk meg Moszkvát tüntetését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És valóban.
Ebben az országban van 2 millió fidesz ügynök, és 8 millió Soros ügynök.
parádés.
Eladott Ország
nepszava.us/orban-oroszberenc-putyin-csicskaja-hazaarulo/
A legfontosabb kérdés még nyitott: az emberek élbredése nem tart még ott, hogy belássa, Orbán diktatúráját nem lehet demokratikusan leváltani, mert nincs demokratikus választás. Az Orbán által kiírt csaló választáson való részvétel kizárólagos célja a rendszer legitimációja és az ellenzéki pártok állami támogatásának megszerzése. Kimondatlan szövetség Orbán és a korrupt ellenzék között. Ezért az egyetlen békés eszköz a diktatúra megdöntéséhez csak a bojkott, a parlamentből és a rendszerből való kivonulás és a passzív ellenállás. A tüntetések, s utána az ország leállása. Az ellenzéki pártok ezt nem látják be, ragaszkodnak ahhoz, hogy minden úgy menjen tovább, mint eddig. Megkapják a pénzüket és eljátsszák a “demokratikus” ellenzéket. Nem veszik észre, hogy ezt már nem lehet sokáig hazudni. Velük vagy nélkülük, a civilek fogják megdönteni a rendszert. Az nem mindegy, hogy hogyan. Ha az ellenzék nem jön ki a néphez a parlamentből és Orbán rendszeréből, akkor elősegítheti a kontrollálhatatlan erőszakot, ami nagyon rossz lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.