Gyurcsány Ferenc pénteken az Egyenes beszédben szólt arról, hogy Orbán Viktor azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak ellene.

Hétfőn pedig sajtótájékoztatót tartott, amelyen kijelentette: évekkel ezelőtt szóbeli tájékoztatást kapott arról, hogy Oroszország "megfelelő szervei" tudnak a Fideszhez és személyesen Orbán Viktorhoz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Ezeket akkor még nem tudta bizonyító erejűnek tekinteni, a közelmúltban azonban látta az erről szóló egyes dokumentumok másolatait, és amit látott, az hitelesíti a korábbi közlést.

Aztán 72 órás – csütörtök délben lejáró – ultimátumot adott a miniszterelnöknek, hogy tisztázza magát, vagy perelje be, különben igazoltnak tekinti a vádakat. – írja a hvg.hu.

Az ATV stábja – a videót itt tekinthető meg – még az ultimátum kihirdetése előtt, a Szakma Sztár fesztiválon igyekezett megszólaltatni az ügyben a kormányfőt. Azt kérdezték tőle, feljelenti-e Gyurcsányt. Orbán előbb visszakérdezett, hogy "kit?", majd visszafogott kacajt hallatott, és tovább sétált.

A DK elnökének szavaira hétfőn a Fidesz is reagált; a közleményben egyszerűen lehülyézték Gyurcsány Ferencet.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A gyáva féreg röhögcsél a TEK gyürüjében zsebre tett kézzel...
de ne felejtsük, ha GyF-nek vannak bizonyitékai, az ki is kürtöli !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Aki még a kérdést sem érti az mit tud csinálni nevet!
idppp
"Ha én azt nyilatkoznám, hogy Orbán Viktor egy elmebeteg pszichopata, erre ő azt mondaná, hogy hülye vagyok, mert, ha ezért beperelne, akkor a bíróság előtt kérhetnék elmeszakértői vizsgálatot, amit ő ugyebár nem nagyon szeretne. Per nélkül meg nem megy, sajnos.
Körülbelül erről szól a Gyurcsány ügy."
Breyer Gábor
Booooo
@karma1: ez a téma, ez a senkiházi tőlem nem érdemel több időt.Ha részletes kifejtést szeretsz olvasgatni azt ahogy átfutottam, Szókrakész-nél megtalálod. Azok az én gondolataim is. Mert nekem vannak. Csak azért "bőgtem be", mert valóban sírhatnékom van tőle, mennyire meg lehet vezetni szegény egyszerű embereket. Te is jobban teszed pajtás, ha a teheneknél maradsz...Áldás
karma1
@Booooo: Birkaim vannak...:o))) Aldas neked is...:o)))) Es nem vagyok meggyozve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.