Közel egymilliárd forintos kártérítést ítéltek meg a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségnek, és azt is kimondták, hogy a magyar egyházügyi törvény sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Ez a hatalmi gőg, mely számtalan érdek sérelmével a magyar adófizetők pénzét szórja előrelátható hibáinak következtében.

Arra kellene - majd, egy béke időben - hozni törvényt, hogy a kimondottan - igazolhatóan - személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg, és a következmények felszámolását saját költségből egyenlíthesse ki !

Ha ilyen lenne, akkor a jelenlegi regnálók már koldus-szegények lennének a sok - általuk - okozott hiba rehabilitálása során...

Az a sok emberi életekben okozott kár pedig megfizethetetlen amit törvénykezéseikkel okoztak idáig, és még mennyi várható... IS !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/06/05/tul-keves-az-egy-fore-eso-ivanyi-gabor-es-tul-sok-az-orban-viktor/
Túl kevés az egy főre eső Iványi Gábor és túl sok az Orbán Viktor. A felkért segélyszervezetek olyannyira megoldották, hogy nincsen vécé a táborban. Mondom, vécé. Nem háromfogásos ebéd desszerttel, hanem klozet. Iványi futott egy kört az Orbán Viktor kibaszott kegyelméből elismert nagy és súlyos és keresztény egyházak vezetői között is a menekült­helyzettel kapcsolatban, de végül mindegyiknek derogált elkísérni őt Röszkére. Ezért az Oltalom Egyesület munkatársainak kíséretében élelmiszerrel, mobilvécékkel és szemétgyűjtőkkel felszerelkezve érkezett meg a szerb-­magyar határra. Ahol kiderült, hogy bár kegyesen megengedték neki, hogy az élelmiszert kiossza, a mobilbudikat nem állíthatta fel. Merthogy Szerbia és Magyarország között olyan kétoldalú egyezmény van érvényben, amely miatt nem lehet semmilyen létesítményt elhelyezni a határnyiladékba (!!!) Értjük? Nem lehet vécét felállítani és a műszaki határzár közvetlen közelében, magyar területen sem lehet őket felállítani. Mert csak. Iványi érvei lepattantak a felsőbb utasítást teljesítő hatóság képviselőiről. Azt hittem, talán ő is azt hitte, 2016-­ban Európa állítólagos közepén elképzelhetetlen, hogy a magyar államot figyelmeztetni kelljen egy potenciális járványveszélyre. Hogy bármennyire aljas, geci és embertelen is egy állam vezetése, abban azért konszenzus van, hogy embereket szanaszét szarásra­hugyozásra kényszeríteni, az mégsem férhet bele semmilyen keresztény­konzervatívnemzeti értékrendbe. De, belefér. Sőt.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/01/a-sunyi-gyava-haszonleso-seggnyalok-buzlo-csordaban-tapossak-el-az-embersegnek-meg-a-csirajat-is/
A sunyi, gyáva, haszonleső seggnyalók bűzlő csordában tapossák el az emberségnek még a
csíráját is. Ilyen az, amikor egy kormánynak nevezett erőszak­ és bűnszervezet megszáll egy országot és a polgárok elhiszik, hogy nincs beleszólásuk a saját nyomorult életükbe sem. A sunyi, gyáva, haszonleső seggnyalók bűzlő csordában tapossák el az emberségnek, a szolidaritásnak még a csíráját is. Ha engedjük. Oda jutottunk, hogy a hatalom hétfőn ki akar lakoltatni 64 nőt az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesület által fenntartott női átmeneti szállóról. Amennyiben a kurvanagy honvédelem, nemzetmentés, hazaszeretet és egyéb orbitális hazugságok árnyékában meghirdetett népszavazás másnapján nem adják át az épületet Iványiék, karhatalommal dobják ki őket. Jelzem: nem jogellenesen használja az egyesület az épületet. De az otthontalan asszonyok látványa bassza a csőrét az uraknak. Takarodjanak el onnan, hogy ne zavarják a "szarisztokraták" csipkés lelkét. Menjenek a francba, ki a város szélére, a külső Gyáli útra, ott nem lesznek szem előtt.
advocat
Relatív. Nem maradt ki semmi, csak az ember ezügyben is várja a "sorosozás"-t. Hiányzik. Esetleg Iványi Gábort is Soros pénzeli? Nem tudom. Csak vélem.
Eladott Ország
@advocat: Orbán még a Volkswagen mikrobuszának soros kapcsolású motorját és a karácsonyfa soros kapcsolású izzóját is lecseréli. Annyira agyára ment a sorozás.
nemkati
1. Az egymilliárdot nem az államnak (= az adófizetőknek) kellene kifizetni, hanem a többi egyháznak összedobni, mivel ők kapták meg az egyházaknak kiosztható pénzeket és az 1 %-okat.

2. Ma valaki felvetette, hogy ha Iványi Gábor adta össze 0rvánt és Lévait, és ő keresztelte meg a nagylábon, saját lábon, stb. álló ivadékait, akkor mivel az Evangélikus Egyház (már megint az, de) egy ideig nem az volt, akkor nem volt érvényes a házasság és a keresztelés?

3. @relatív: Támogatom, hogy a törvénykezésben " a személyi hibák miatt a konkrét személy felelőssége álljon meg"!!! Már rég kellett volna, akkor a Fidesz nem adott és fogadott volna be futószalagon naponta barom törvényeket.
desiro
@Eladott Ország: Ezen jót röhögtem. Kösz a humort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.