A 2012-ben nyertes fiatal gazdák a megítélt támogatási összeg fennmaradó 10%-ának kifizetése érdekében kifizetési kérelmet nyújthatnak be május 1. és 31. között. A támogatási összeg fennmaradó 10%-ára vonatkozó kifizetési kérelem benyújtására jogosult az az ügyfél, aki -mezőgazdasági üzemének méretét 2016-ban a működtetési időszak 4. évére vállalt EUME méretre növelte, és -az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alaphoz kapcsolódó 2007-2013 közötti költségvetési időszakban megvalósítandó vidékfejlesztési program keretében megszervezett, a célterület szerint meghatározott tevékenységekkel kapcsolatos kötelező képzésen részt vett, és azt elvégezte. A kifizetési kérelem a Kincstár által rendszeresített nyomtatványon a lakhely szerinti Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztályához nyújtható be.

Forrás: gazdahely.hu
Feltöltő: gazdahely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebben a cikkben szó esik pénzről, határidőről, EUME méretről, kötelező képzésről, nyomtatványokról, stb.
Egyetlen dolog hiányzik csak: mikor, mit és mivel fog termelni a fiatal gazda az így felnyalt pénzből? Vagy az már nem számít? Elég, hogy a zsé már zsebben?
gazdahely
@namihami: 2012-ben nyertes fiatal gazdákról van szó, akik már 4-5 éve termelnek! A támogatási összeg fennmaradó 10%-ának kifizetéséről van szó, mert az elején nem kaptak teljes összeget.
Nessy
feltételezem Rogán, L-Simon neje, Mészáros és a többi "fiatal gazda" jelentkezni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.