A rajongók háborognak. A pofonosztó halála után a magyar rajongók a filatori gátnál állítottak emléket kedvencüknek. A garffitisek egy egész falat szenteltek Bud Spencernek, amit tavaly októberben még az elhunyt sztár legidősebb fia, Giuseppe Pedersoli is meglátogatott. Most azonban nagyon kiakadtak a rajongók, Lagzi Lajcsi és az Édes Élet stábja ugyanis belerondítottak az alkotásba és a fal fekete részére ráfújták a trombitás arcképét. Az eset egyébként már több mint egy hónapja történt, a videóból pedig kiderül, hogy Galambos Lajos csalódott volt, amikor kiderült, hogy mindez nem is illegális.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat a bunkosagert nem ment a szomszedba, ez biztos,... Es ezt meg megtetezi azzal, hogy azt is kijelenti, hogy sajnalja, hogy nem illegitim dolgot tett,... Ugy mar nincs is benne semmi igalom...
Hat majd amikor visszakerulsz a boribe, az legyen a legnagyobb izgalom az eletedbe, hogy ki fog csicskaztatni...Ha mar izgalomra vagysz...
namihami
Pikuláslajos, az hogy tolvaj vagy-e, az eddig és még mindig határeset. Az viszont, hogy egy ordas nagy paraszt (nem földművelő), na az ezek után még csak nem is kérdéses. Gondolom a kisebbségi komplexusodat (nem testi, szellemi) próbálod így levezetni. Mert talán másra nem volt jó a fenti tevékenység.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.