Nem várt helyről kapott elismerést a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amely szombaton békemenetet tartott a kormányért és Oroszországért, minden más ellen. Kósa Lajos is viccesnek tartja őket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@quadrocopter: légyszi ne légy igazságtalan! A Móricka viccek ennél sokkal komolyabb szintet képviseltek, s Lala nem is igazán értette azokat se! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Kósa megragadt a Móricka-vicceknél! Vélhetően magának is mesél és jükat röhög. Na, erre van adekvát szakorvosi vélemény!
RonaGyuri
@quadrocopter: légyszi ne légy igazságtalan! A Móricka viccek ennél sokkal komolyabb szintet képviseltek, s Lala nem is igazán értette azokat se! =))
karma1
Megmondtam, hogy lesz olyan hulye, aki komolyan fogja venni a szombati tuntetesuket, csak eppen azt nem gondoltam volna, hogy egy kormany tag... Bar a kosarol azert ezt feltetelezhettem volna...:(
Komplett szegenysegi bizonyitvany...:o))
desiro
@karma1: kosa nem értette azért röhögte ki saját magukat.
karma1
@desiro: haha, csodalkoznek, ha kosa valamit egyaltalan megertene...:o))) Az mar maga lenne a kozepfoku vegzettseg...:o))))
Lepényleső
Na ugye,van aki nem érti a t é r f á t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.