Sok gyermek számára előnnyé válhat, ha nehezebb helyzetben is helyt tud állni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Mohácson, a Csányi Alapítvány hatodik közösségi házának átadásán. A kormányfő azt kérte az alapítvány Életút programjában résztvevő mohácsi és Mohács környéki gyerekektől: tekintsenek úgy saját sorsukra, mint ami a végén igazságos sorssá válik. "Messzebbre fogtok jutni mint azok, akik jobb helyzetből indultak"– tette hozzá. Orbán Viktor köszönetet mondott a nehezebb helyzetben lévő gyerekek oktatását, nevelését segítő alapítványt létre hozó, Csányi Sándor üzletembernek. Ahogy az ország egyre erősebben áll a lábán, egyre több hozzá hasonló embert tisztelhetünk honpolgáraink között – mondta.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Akkor a saját kölkeit miért tömi milliárdokkal?! Undorító!
lusta
Ennek a célnak az eléréséért sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mindent megtesz. Mináél nagyobb a nyomor, annál jobban küzdjenek a gyerkőcök. Érdekes filozófia. Unortodox
RonaGyuri
az egész országnak ilyetén tanulságot biztosít! =))
Eriksson
Az biztos, hogy teher alatt nő a pálma.
panellproli
Akkor a saját kölkeit miért tömi milliárdokkal?! Undorító!
Sziszifusz
Szegények, nyomorultak örüljetek, hogy egyszer majd a sikeresek lehettek. Legalábbis azok akik "messzebbre jutnak" Ny-i irányban.
bence
@panellproli: ! Számból vetted ki a szót ! A saját kölkein miért nem próbálta ki ?! Lehet azért , mert tisztában van vele , hogy a mindent felülmúló segítség ellenére sem bírnának talpon maradni ha nem ő lenne az ország minisztere ?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.