A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták - reagált a Fidesz Varju Lászlónak, a DK alelnökének szavaira, aki azt mondta: szükségesnek tartják, hogy a magánnyugdíjvagyonból "ellopott" pénzeket fizessék vissza. A Fidesz erre válaszul közölte: Gyurcsányék az emberek nyugdíj-megtakarításait külföldi érdekeltségű magánnyugdíj-pénztárakba irányították, amelyek az emberek nyugdíj-járulékain nyerészkedtek és elcsalták annak jó részét. A 2010-es kormányváltáskor a nyugdíjrendszer már az összeomlás szélén állt, a nyugdíjkasszából minden harmadik forint hiányzott, és már csak az IMF-hitelből tudták fizetni a nyugdíjakat. Közleményük úgy folytatódik: “ma a nyugdíjak biztonságban vannak, a nyugdíjrendszer stabil, a kormányváltás óta meg tudtuk őrizni a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt emelkedett a nyugdíjak vásárlóereje”.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Ahogy édesanyám szokta kérdezni:
Hogy nem sül le a bőr a pofájukról kisfiam?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@staro2: és mást vádolnak azzal amit ők követtek le
most már naponta
és nem sül le
Béla333
Hol van a 10 milliárd Euro-nyi Manyup pénzünk???
Számoljanak el az utolsó fillérig!!!
qxy
Na Feri is jól alá vágott a Fidesznek. Mondtam én hogy ez csak duma. Dehogy vágnak alá egymásnak hisz bukna maga is. " A héten" Melyik héten?
lusta
Nem bízom olyasmiben, hogy mindezt egy egybites 300 forintos budiforradalmár megérti. Szóval.
A sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk azt állította, hogy a nyugati karvalytőkés bankárok kezében lévő manyupok eltőzsdézik a keményen dolgozó kisember nyugdíjmegtakarítását. Ezért ők megmentik.
A 3000 milliárd be az államkasszába, a zemberek meg átverve. Fillérre pontosan átvették, amiből következik egy olyan apróság is, hogy nem volt eltőzsdézve, de ezt most hagyjuk. Éppen ezért elvárható, hogy az általuk bekasszírozott pénzzel fillérre pontosan el is számoljanak. Itt gand. Nem tudnak vele elszámolni. A másik gond, hogy a maradék manyup pénztáraktól nagyobb hozamot kellene felmutatniuk, hogy bizonyítva legyen az eltőzsdézés a manyup részéről és az, hogy ők jobb gazdái voltak ennek az összegnek.
szaboria1
HÉ FIDESZ TI VERTÉTEK ÁT NYUGDÍJ ÜGYBEN AZ EMBEREKET. A 2010 ÁTADÁS ÁTVÉTELEKOR AZT NYILATKOZTÁTOK A NYUGDÍJAK 2060-ig BIZTOSÍTOTT.
papa.49
@szaboria1: A hazugivics csak azt nem közölte akkor, HOGY KINEK A NYUGDÍJA BIZTOS ADDIG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.