A Fidesz az ország rombolása mellett a neki nem tetsző véleményeket tartalmazó plakátok rongálását is szervezi – reagálta a Jobbik parlamenti frakciója Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatójának keddi kijelentéseire.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy Simicska Lajos zsebében van a Jobbik és ő irányítja a pártot, és továbbra is várják a választ az ellenzéki párttól, hogy pontosan mennyibe került a kampány és mennyi plakáthelyet használtak fel hozzá.

A Jobbik reagálásában az áll,

a bolsevik módszereket egyre jobban elsajátító Fideszben még a kommunikációs igazgató is gátlástalanul hazudik.

Hozzátették, hogy alig két hete még letagadta, hogy közük lenne a plakátrongálásokhoz, ám hétfőn kiderült, a Fidesz a neki nem tetsző véleményeket tartalmazó plakátok rongálását is szervezi.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ebben kétség sem lehet, ott, ahol azonosító nélküli kopaszok, egyenes széndékkal megakadályozhatnak egy beadvány célbajuttatást minden jogkövetkezmény nélkül, ott a retkes hatalom minden aljasságra képes!
Ott, ahol az ögyészség többnyire feljelentés elutasításra van berendezkedve, esküjük ellenére, ott a retkes hatalom, minden aljasságra képes!
Ott, ahol egy mocsjos Rogán úgy osztogatja a közvagyont, ahogy neki tetszik, büntetlenül, ott a retkes hatalom minden aljasságra képes!
Ott, ahol nagy pofával üvöltöznek a menekjültek ellen, miközben kötvény -kiskapukkal csak az nem jön az országba, aki nem akar, ott a retkes hatalom minden aljasságra képes!
Sanyi2015
Nem értem a felháborodást, pont az ellenzék "vezette be" a plakátrongálás intézményét...
Manhattan
Ha már a jobbik: Dúró Dóra, Jobbik, azt mondja az ATV-ben: "szégyen, hogy a szovjet emlékmű még ott lehet a Szabadság téren, mert olyan katonáknak állít emléket, akik bűncselekményeket követtek el Magyarországon, pl nőket erőszakoltak meg."
Kár, hogy a műsorvezető nem helyesbíti a szélsőjobboldali politikusnőt, ugyanis az emlékmű azoknak a katonáknak állít emléket, akik feláldozták életüket azért, hogy felszabadítsák hazánkat a náci és nyilas rémuralom alól. A bűncselekmények elkövetésében, és az ország 40 éves megszállásában már nem vehettek részt, ugyanis már nem éltek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.