A CÖF szerint ők amúgy nem pártpolitikai érdekek szekértolói, hanem az emberi sorsok jobbításához hozzájáruló közösség. Kedd reggel írt arról a hvg.hu, hogy ugyan a Civil Összefogás Fórum (CÖF) előszeretettel hirdeti magáról, hogy ők a Kárpát-medence egyik legerősebb civil szervezete, és hogy alapítványukat egyszerű magyar emberek és kisvállalkozások támogatják, az egyszázalékos felajánlásokat átnézve kevés nyoma van annak, hogy a CÖF tényleg egyszeri állampolgári felajánlásokból szedné össze a forrásait.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy sokkal racionálisabb olvasat

A derék fő-CÖFka megindokolja a szerény támogatást

Na itten álljék meg az a bizonyos nászmenet. Mármint, hogy a szerényebb körülmények között élés. Ez – lévén, hogy az adó 1%-áról van szó - ezt még nem igazolja, Csak és csupán azt, hogy sokkal szerényebb mértékben adóznak! Ami pl. a derék fő-mufti Bayer Zsóti szokásai ismeretében (lásd szlovák rendszámú járgány) meglehetősen egyértelműnek látszik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
"nem pártpolitikai érdekek szekértolói, hanem az emberi sorsok jobbításához hozzájáruló közösség"
nevemnick
Jövőre lesz húsz éve, hogy 18-21 alkalmazottal működik az egyesületünk egy gazdaságilag elmaradott térségben. Emiatt átlagosan 2-400 ezer forint körül kapunk az adó 1%-os támogatásból. Persze, volt és vannak olyan évek, amikor minden indoklás nélkül nem kaptunk egy fityinget sem. Szerintetek ez mikor fordult elő?
Nagy bánatunkra eddig Soros sem dagasztotta a számlánkat.
De működünk tovább.
Na ugye...
Nessy
Szeretem, amikor azok szövegelnek a sorsom jobbitásáról, akik minden rendszerben jól éltek, és fogalmuk nincs arról, milyen a szegénység, a kilátástalanság. Nem adatik meg mindenkinek, hogy jókor legyen jó helyen, és minden változással jól járjon! Úgy hogy Csizmadia, Széles, Bayer elvtársak / NER társak ezt a dajkamesét mondják a híveiknek, akiket busszal hoznak békemenetelni, várost nézni.
Aki Én
Valószínűleg lényegesen jelentéktelenebbek és feleslegesebbek annál, mint amennyibe kerülnek.
eszegfu
Az 1 % SZJA-val való "támogatás" csupán 1,18 millió a CÖF-nek, de ezt az összeget a 259 magánszemély nem a saját zsebéből fizette, hanem a költségvetésnek járó SZJA terhére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.