Az énekesnő nagyot csalódott a fideszes „fiúkban”, újabban tüntetni is jár.

„Kiszúrtuk azt a két nemzetet, amelyekkel harcban állunk évszázadok óta: a törököt és az oroszokat. Bármibe lefogadom, összeszakadhat ég és föld, de magyar, mint nemzet ezzel a két nemzettel nem fog szimpatizálni”

mondta Koncz Zsuzsa az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Egyébként átmeneti állapotnak tekinti a mostani viszonyokat. A civilek elleni kormányzati fellépésre utalva kifejtette: nem kellene bántani azokat, akik segítenek olyan állami feladatok megoldásában, ami az állam dolga lenne.

„Hozzájuk inkább eljut a hangom, mint azokhoz, akik a magas létra tetején vannak”

– tette hozzá.

Azt is elmesélte, hogy – bár a kilencvenes évek eleje óta nem volt – most kiment egy minapi tüntetésre. Bródy Jánossal együtt oda állt egy olyan transzparens alá, amelyen az állt:

„Meglehetősen elégedetlen vagyok”.

Arról is beszélt, hogy rengeteg több évtizedes dala épp olyan aktuális ma is, mint ma. Például Szörényi-Bródy örökbecsűje, A Ne vágj ki minden fát, szinte minden nap eszébe jut. Annak minden mondata ma is aktuális.

Koncz Zsuzsa azt is elismerte, hogy az egyik új dala arról szól, hogy mekkorát csalódott a „Fiúkban”, azaz a mostani politikai generációban.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Szegény Koncz Zsuzsa. Szüksége van neki erre?
Egy mindent túlélő generáció tagjaként nevelkedett, élt, dolgozott... Vagy most így harcol, öregesen?
desiro
@Eriksson: @simmering73: A Francia Becsületrend kitüntetettjéről nem kellene így írni, nem ezt érdemli, azért mert egyik hatalom kiszolgálója sem volt.
Nem úgy mint feró, kóbor és társai.
justhpeter
Igaza van Zsuzsának. És még finom is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.