A sürgősségi osztály orvosát ütlegelték egy hatvani család tagjai a városi kórházban április 6-án, este. A doktor súlyos sérüléseket szenvedett, az eszméletét is elvesztette a bántalmazás következtében. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Felfokozott hangulatban érkezett egy család a hatvani kórházba. Egy két hónapos, lázas csecsemő ellátásához keresték az ügyeletes orvost. Csengettek az ajtón, de a türelem nem tartozott az erősségeik közé.

„Néhány percet kellett volna várniuk, de mivel azonnal nem nyílt az ajtó, hangoskodni kezdtek”

- magyarázta Eck Gáborné alezredes, a Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A szomszédos rendelőből kiment hozzájuk az orvos, és higgadtságra szólította fel a hőzöngő családtagokat.

„Az orvos, amint látta, hogy a nővér elindult a családtagok felé, visszatért a saját feladataihoz. Azonban a felbőszült hozzátartozók továbbra is hangos szóval kifogásolták az ellátás minőségét és annak lassúságát, veszekedni kezdtek az asszisztenssel. A doktort erre kilépett a vizsgálóból, majd erőteljesebben intette csendre őket. A család idősebb férfi tagja, B. János (61) erre a mellkasán megragadva lökte el az orvost, aki igyekezett a támadást elhárítani. Aztán B. János segítségére sietett a fia is, mint később kiderült, a csecsemő édesapja, B. András (24). Ököllel ment neki az orvosnak, arcul ütötte, ettől az idősebb felmenő is bátorságot nyert, és csatlakozott hozzá. A doktort öt-hat alkalommal ütötték meg, miközben a fiatalabb férfi édesanyja, Sz. Mária Magdolna (61) igyekezett a sértett kezét lefogva a védekezését megakadályozni.”

A háromfős csapattal együtt voltak még ketten, akik az ütlegelésben nem vettek részt, ők csak a beteg gyermekkel foglalkoztak. A támadásnak a hangoskodásra felfigyelő kórházi dolgozók és a várakozó betegek vetettek véget. A járőrök tíz percen belül a helyszínre érkeztek, és elfogták a családtagokat, megakadályozva a további atrocitást. A bántalmazott orvosnak súlyos sérülése keletkezett. Az arcát, illetve az egyik ujját fájlalta. Úgy emlékezett, hogy a támadás közben a rendelője felé hátrált, de a tanúk elmondása szerint leütötték, és egy rövid időre elveszthette az eszméletét. A két férfi és a nő tagadja a bántalmazást, a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panaszt tettek.

Mindhármukat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének, továbbá a két férfit súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt is kihallgatták a hatvani nyomozók. A bíróság döntésének értelmében a gyanúsítottak a továbbiakban szabadlábon védekeznek. – írja a Zsaru magazin.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bravó, súlyos sérlés = szabadlábon védekezéssel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Doki már be is van fenyítve. Kussoljon, mert kiirtják a családját.
papa.49
Miért nem lehetett a kaptárba bevágni őket???Ahá, mert cigányok, nekik CSAK JOGAIK VANNAK, KÖTELESSÉGEK NÉLKÜL!!!
elnyomott
Azonnal le kellett volna csukni az egész bagázst és a kicsi gyereket elvenni állami gondozásba.
Abszurdum, ami már ebben az országban van!
Equus
nem hiszem, h az ügyész rászolrulna a táncsaimra, de én a csoportosan elkövetett garűzdaságot véletlenül sem hagynám ki. Halmazatban fejenként 5 év a pszichikai társatetteseknek is. És mind a 19 (gondolom, mára már legyártottak ennyit) purgyét állami nevelés alá vonni, mert a szülői felügyelet veszélyezteti a kiskorú testi és lelki fejlődését.
papa.49
@3dwhite: Még ki is tüntetik őket mert jól elverték az orvost!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.