Stop Soros lobby feliratú tábláikkal kiabálnak a CÖF-ösök Brüsszelben, ahol éppen egy CEU-párti tüntetés is zajlik. A CÖF tüntetői feleannyian lehetnek, mint a CEU mellettiek, bár átlagéletkorban a CÖF nyer, duplázással.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
bencsik bayer az elsosorban? Hat kollenek is oda, mint egy falat kenyer...
Azert Brusszel nem kockaztat, es nem is fosik be: szepen elinditotta a kotelezettsegszegesi eljarast Magyarorszag ellen, a lex CEU miatt...
Talan ugyanakkor kellett volna odamenniuk, amikor Soros ur ment Brusszelbe targyalni a CEU-rol... Azert annyi ver nincs a pucajukba, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A Stefkát már 1976. is leköpték volna legszívesebben a MUOSZ székházban, már írtam láttam senki nem akart kezet fogni vele, vajon miért...
karma1
@nevemnick: Hahaha,... OTTHON! De tudod, azert leteznek meg civilizalt orszagok is, nem csak ilyen agyamentek, mint a futyiszes hivok...:o))))
karma1
@Hellcat: Valahol irjak a cikkben, hogy stefka megv bencsik TENYLEG repulovel ment oda... Na, ez a vilag cikije, mikozben azt allitjak, hogy a CEU-s tuntetoket Soros szallitja repulovel tuntetni,...:o)))) Legalabb kovetkezetesek lennenek, es ami szalkat latnak a masik szemeben, azt gerenda meretben a sajatjukban sem lelik...:o))))
Hellcat
@karma1: Az ellenük tüntetőket Soros repűzteti (NEM)- ez halálos bűn
A CÖF öt kiviszik brüsszlbe tüntetni- Hazafias tette
A fidesz plakátjait megrongálókat elkapja a rendőrség és megbünteti
A jobbik plakátját beismerve rongáló fidesz nem kap semmit...Lefújják fekete festékkel az arcokat rajta meg ráragasztják, hogy simicska párt...Gondolkodtam rá is írom, hogy "Attól hogy lefújod még lopnak"...meg simicska párt...miért bazdmeg a fidesz mi a faszom volt alakulásától a G napig???
Nessy
Drága CÖF - CÖF! Ha jól értem, ne egy "uzsorás", vagy egy Brüsszel diktáljon nekünk! Csak és kizárólag Putyin Orbánnak, az meg az országnak!
Nessy
Bocs! NE diktáljon Brüsszel meg a Soros! Hiába, kell már egy rendes szemüveg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.