CÖF-ös ellentüntetést is szerveztek a magyar tematikájú európai parlamenti ülés idejére. Az eseménnyel párhuzamosan egy CEU-párti tüntetés is zajlik. A CÖF tüntetői feleannyian lehettek, mint a CEU mellettiek – írja a hvg.hu.

Jelen volt Csizmadia László, a CÖF alapítója és szóvivője, valamint Stefka István, a jobboldali Pesti Srácok újságírója.

„Ha majd ötven éve dolgoztál!”

- kiabálta Csizmadia László vörös fejjel a CÖF brüsszeli tüntetésén egy CEU-párti bekiabálónak. Az illető azt akarta volna tudni, hol a CÖF vagyonbevallása. Stefka István is visszakiabált:

„a tiéd hol van?”

Úgy tűnik, a Fidesz pártalaptíványa által is támogatott civilek nem jelentették be a tüntetését, a rendőrök ugyanis felszólították őket a távozásra, és a zászlókat is el akarták rakatni velük. A CÖF-különítmény ekkor hátrébb ment, de nem akart feloszlani.

Miközben a kormánysajtó a tüntetők berepítéséről értekezett az elmúlt hetekben, Csizmadia és Stefka valóban repülővel érkezett Brüsszelbe – írja a hvg.hu tudósítója.

A rendőrök megpróbálták nekik elmagyarázni, hogy csak másnapra kértek engedélyt, de a tüntetők hiányos nyelvtudása miatt ezt nehezen értették.

A CÖF egyik tüntetője a CEU-párti demonstráció feloszlását látva azt kérdezte:

„csak ennyit fizetett Soros?”

Az a rendezvény azonban be volt jelentve, de épp egy óra hosszúra, így hivatalosan véget is ért.

Amikor a rendőrök kivezették a CÖF tüntetőit, megtapsolták őket az EP plenáris ülésére igyekvő emberek.

A CÖF-nek viszont nem ez a rosszul sikerült felhorgadása volt az egyetlen brüsszeli akciója: a társaság új gyülekezőt beszélt meg estére, és végül a rendőröknek engedelmeskedve, zászlókat elcsomagolva felosztott a délutánra.

Az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén szerdán délután tárgyalják a magyarországi helyzetet és az Európai Bizottságnak a lex CEU-ról készített jelentését. Ebből az alkalomból Orbán Viktor is odautazott.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
" rendőrök megpróbálták nekik elmagyarázni, hogy csak másnapra kértek engedélyt, de a tüntetők hiányos nyelvtudása miatt ezt nehezen értették."
Hát miért nem vitték magukkal a vadaildikót??? Vagy miért nem kértek tolmácsot???Hülye fasz gecik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
Az augsburgi csata is kabe igy zajolhatott le.
Béla333
Kint van az Olajos Sanya is, majd ő intézkedik, hogy soronkívül kapjanak engedélyt!
Egyébként meg úgyis csak városnézésre mentek potyapénzből! Az meg így is-úgy is megvan!
Lehet örülni!
Aki Én
Szerencsétlen lúzerek. Hova járatják még le magukat ezek az eszement idős emberek? Hát öreg korukra végképp elveszítik a józan eszüket? Hogyan lehetséges, hogy felnőtt emberek ennyire ne érezzék a helyüket? Hogy van ennyi bőr az arcukon? Kinek hiszi magát ez a jelentéktelen társaság? Kitől vagy miből vesznek ennyi bátorítást?
Macskaszem
A vén komcsi seggnyalók azt hitték, Orbán ott is megvédi őket, de a geci akkor éppen a brüsszelieknek járta a pávatáncot, ezért a barnanyelvűek nem fértek bele a táncrendjébe.
karma1
@Béla333: Hahaha, azert belegondoltam, hogy Tbilisziben a CEU mellett tuntetok korul a rendorok - nem is voltak sokan - egyaltalan nem oszlattak fel, Van egy olyan erzesem, hogy Gruziaban is tudjak, hogy a CEU-nak van igaza...:o))) (Pedig ott aztan lehettek volna idegesek, nehogy a kis potrohost valaki epp ott loje le...:o))))

Na, mi van? bayerzsoti nem lobogtatta meg a nemet nyelvtudasat? Szegeny wermachtos nagybacsi most grillcsirket jatszik a sirjaban, ugy porog,...- ekkora szegyent!...:o)))
Mert valakinek azert legalabb tudnia kellett volna a rendorokkel kommunikalni...
karma1
ne mondjatok ma', hogy csizmadia 70 even folul van? Igy szalad az ido?
volvós
Tetves csizmadiaelvtárs ezt ugy mondják ott,
hogy SOPASCH !!! Nosza rajta vén hülye ...
dr. prédikátor
" rendőrök megpróbálták nekik elmagyarázni, hogy csak másnapra kértek engedélyt, de a tüntetők hiányos nyelvtudása miatt ezt nehezen értették."
Hát miért nem vitték magukkal a vadaildikót??? Vagy miért nem kértek tolmácsot???Hülye fasz gecik!!!
Sámannus
Jönnek a sallerok és a kokik.
Látszik hogy itthon nem kell nekik engedélyt kérni, viselkedni.
@dr. prédikátor: Ezek magyarul sem értenek, ne is várjuk tőlük, hogy eszük is legyen, hisz ezek birkák.
Nessy
Ötven évet dolgozott Csizmadia? Nála három nap egy esztendő, mint a mesében?
Én valóban 50 évet dolgoztam, de bizony már 2 "7"-s vagyok!
Ja, én jártam oskolába is!
cs.n.
Nem így volt, személyesen Soros György adott utasítást a feloszlatásra. És nem a tüntetők, hanem a rendőrök nyelvtudása volt hiányos, mert nem tudtak magyarul.
quadrocopter
Lovat szoptak retkesék!

"„Ha majd ötven éve dolgoztál!” - mondta Csizmadia! Állambiztosnági tisztként, te pöcs?
silber13
@Qqberci: Lehetőleg békaügetésben, egészan a határig! Olyan edzett emberkéknek, mint Stefka, Csizmadia, meg kiváltképp Bayer, meg sem kottyanna!
Cicamama55
Szokatlan nekik, hogy van olyan hely, ahol nem lehet nekik sem azt tenni, amit kigondolnak...
justhpeter
Futás haza ! Majd itthonról üzengethettek a zUniónak, ahogy a gazdaállatotok szokott.
kukac50
A Cöfnek nem küldött elég pénzt Soros,hogy jutott volna tolmácsra, Ki fizette a repülőjegyeket.?
nezelodo
Lám ott nem esnek hasra Orbán III/III-a és munkásőr védelmezőitől! Még szerencse, hogy nem vitték a régi munkaeszközüket magukkal, a dobtárast, mert megtudták volna milyen a terrorista regula odaát!
Villon
@dr. prédikátor: Megkérhettek volna pár CEU-n végzett, vagy ott tanuló diákot, hogy segítsen fordítani, mert a rovásíráson kívül mást nem tudnak, ezek a műveletlen európaiak pedig az istennek sem tanulnak rovásírást. (Micsoda műveletlen nép?!)
karma1
@Nessy: 15.55-re: Gratulalok, Kedves! ...:o))))))
Desischado
Hát elképzeltem, hogy magyaráznak a rendőröknek, és rám jött a röhögés! Mi van, egyik sem tud idegen nyelvet? Hát ez most nem jött be fiúk! És ha a csizmadia "dolgozott" 50 évet, akkor én meg a Miki egér vagyok!
karma1
@Desischado: Nyugodj meg, Dragam, a nemet rendorok folyekonyan beszelnek angolul. Es boven vannak, akik beszelnek franciaul is...:o))) Szoval , ha nem volt megertes koztuk, akkor az csak a bunko COF-osok reszerol volt magyarazhato...:o)))
Desischado
@karma1: Gondolod, hogy nem tudom? Ezeknek intelligencia, és az IQ ismeretlen fogalom, ahogy a tudás is!
Jozefina
Ez a magyar utazó hungarikum??? orbán szenny serege!!!
evacica
Fiuk ott tisztelik A TÖRVÉNYT, ! Ott nem a magyar kormány dirigál, úgy lázszik a főnök rosszul szerveztt!
quadrocopter
Kékre-zöldre kellett volna veretni ezt a sunyi csordát a rendőrökkel, vagy megsúgni nekik, hogy iszlám államos is van köztük!
egyvandor
Az az érzésem ezek a cöfösök tényleg repülővel mentek, különben ragadt volna rájuk egy két szó útközben. :)
egyvandor
@evacica: Az ilyen dolgok szervezése a hivatalos fizetési listán nem szereplő egyedek feladata. Gorbán feladata csak a hős, a nemzeti, a harcos, a jóságos miniszterelnök szerepének alakítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.