Ahogyan korábban beszámoltunk róla: az Európai Bizottság figyelmeztető levelet küld a magyar kormánynak, mert a felsőoktatási törvény módosítása indokolatlanul szigorú feltételekhez köti a külföldi egyetemek működését hazánkban. Ez az első szakasza az eljárásnak, amit az EU ellenőrző szerve indít az uniós kötelezettségek megszegése miatt. A lépésre meg is érkezett a Fidesz egymondatos közleménye. Szerintük "vajúdtak a hegyek és egeret szültek". Orbán Viktor a CEU ügye miatt utazott Brüsszelbe, az Európai Parlament ülésére. Szavai szerint "a vitánk részben önökkel, részben egy amerikai pénzügyi spekulánssal áll fenn".

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ne igyatok fütyiszek a medve bőrére mert ráfogtok kefélni, kibabrál veletek az Unió, és nézhettek mint a lukinyúl, mondjuk a gazdátok az meg egy ,,GYÁVANYÚL,,!!!
Béla333
Mondhatták volna azt is, hogy lesz@rom, de ők urak(nak akarnak látszani!), így ez lett:
"vajúdtak a hegyek és egeret szültek".
Ha majd esetleg fizetni kell, azt beszedik tőlünk!
Mocsok egy banda!
Sámannus
Most ez koki, vagy saller vót, és ki adta?
Pécsen még azt hadoválta, hogy ezeket ki kell szorítani a térről.
papa.49
@Sámannus: Ez volt a ,,tockos,,)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.