Még élt Ghaith Pharaon, amikor 2016 őszén bejegyeztek egy vállalkozást az ő nevét viselő társaságok budapesti központjába. Ez a bázis a legfelkapottabb irodaházban, a jegybank Szabadság téri palotájával szemközti Bank Centerben található. Az új egység pedig, amelyről szó van, a Robinsons Magyarország Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. – a cég alapításához az ügyvédet és kézbesítési megbízottat is a Pharaon Group Hungary biztosította. A Robinsons Kft. 100 százalékos tulajdonosa egy libanoni agrárvállalkozó, az 1973-as születésű Wissam Baroudi. Aki kutatásaink szerint leginkább arról híres, hogy a 2014-ig regnáló libanoni elnök, Michel Szulejmán (angol változatban: Suleiman) lányának férje. A volt államfővel Orbán Viktor magyar miniszterelnök már többször találkozott (ekkor és ekkor), mindig a keleti nyitásunkról beszélgettek, aztán amikor Szulejmán már nem volt hivatalban, Baroudi meg is nyitotta a fenti agrárkereskedő vállalatát Budapesten.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Az orbán vagyont működtetni kell,kikkel ha nem azokkal a jó arabokkal akik miatt a gazdasági menekültek ezrei a rogyadozó nyugati demokráciákba költözni kényszerülnek...csakkk úgy mint a magyar értelmiségi fiatalok.
VÍZ LEVEGŐ NAPFÉNY MÁR AZ ORSOS PEREPUTTY NEVÉRE BEJEGYEZVE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.