Jack Ma azon kevés kínai tech-milliárdosok egyike, aki viszonylag gyakran elmondja a véleményét a világ dolgairól. Márpedig ha az e-kereskedelemmel foglalkozó cégóriás, az Alibaba irányítója mond valamit, arra odafigyelnek az emberek. "a világ az elkövetkező 30 évben jóval több szenvedést fog látni, mint boldogságot! A különböző konfliktusok az elkövetkező három évtizedben hatással lesznek nemcsak az iparra, de az élet rendes menetére is. " Az Alibaba vezetőjének végítélet jóslata arra alapszik, hogy a társadalom össze fog omlani, ahogy az élet egyre inkább automatizálódik. Az elkövetkező évtizedekben a robotika, a mesterséges intelligencia és az high-tech ipar fejlődése egyre inkább befolyásolja majd a tradicionális munkahelyeket is. Az Alibaba-vezér láthatóan nyomon követi, hogy mi történik a világban. Egy másik felszólalásában még februárban a populizmus veszélyére hívta fel a figyelmet. Ez, és a nemzetek bezárkózása komoly gondokat, akár fegyveres konfliktusokat is okozhat az...

Forrás: nuus.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ezzel egyidőben Dél-Amerika, Afrika, Ázsia népessége nőni fog. Észak-Amerika és Európa népessége pedig nem. Túlnépesedik a föld, szűkül a magán szféra és ez konfliktusokhoz fog vezetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.