A két talpon maradt elnökjelölt, Macron és Le Pen mindenben szögesen ellentétes álláspontot képvisel, és bármelyiküket is választják meg, az a maga módján radikális változást hozhat Franciaországban. És emiatt az egész EU-ban és Magyarországon is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Macront már előre tudhatják, olyan lesz mint Hollande.
RonaGyuri
@1magyar: ez azért erős túlzás, mert Hollande egy katasztrófa volt! =))
Ludas Matyi
Az, hogy Emmanuel Macron radikal lenne tulzasnak tartom. Egyszerüen , rafko. Nem az ö erdeme ,hogy idaig jutott, hiszen utjait a Rotschild Clan kövezte ki. 2008 mit 31 Jahren eine Position als Investmentbanker bei der Pariser Investmentbank Rothschild & Cie!
2008-tol Volt a Rotschild Investment Bank bankarja.
Sarközit a CIA, Mitterandot a Rotschild, François Hollandet a Bilderberger Clan es Merkel tamogatta. Az, hogy Le Pen mögött nem all senki, nehen lesz neki a Ministeri Positiot megkapni, megnyerni. Azon is csodalkozom, hogy miert nevezi a Propeller "elvakult radikalnak", holott ö csak Patriot. A nemzet erdekeit kepviseli. Es ezert mar Naci, Rechts und radikal lenne? Mindegy. Itt is ugy meg lesznek a valasztasok manipulalva, ahogy mindenhol a vilagon. Az erösebb kutya baszik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.