Komoly változásokat tartalmazó – munka törvénykönyve jelenleg hatályos szabályaira vonatkozó törvényjavaslatot kívánnak megszavaztatni – melynek következményei Önt is érinthetik: A törvénytervezet érinti a munkaidő-keretes foglalkoztatás –> tovább

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Na a Lidl-es pénztárosok közül egy-kettő megérdemelné a jó fizetése ellenére, hogy megtanítsák a normális viselkedésre,munkára.
bakegya
Ja,hogy aki kissé jobban,nyugodtabban szeretne élni már elhúzott?Aztán meg ki a fenének volna kedve,hát még esze illiberós kezelőorvosnak állni-ja hogy ilyet /pillanat még én se vagyok képes előkotorni az alsó sifonérból sem!!!-mert marha könnyű ám hét falut ellátni,de ugyanezzel az erővel nagyítóval keresek,tanítót,papot, kőmívest,vízcsapszerelőt,bádogembert is.Nincs...ugyan hol vannak csinos pincérnőink-ápolónőink???Takarítónőt,kertészt,házicselédet csakkk erdélyből delegálnak bentlakással,de hát kinek van erre pénze...itthon,nem NÉMETORSZÁGBAN???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.