A Fidelitas figyelemfelhívó kampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak" – közölte Böröcz László, az ifjúsági szervezet elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

 Plakátkampányt indít a Fidelitas az ellenzéket "dróton rángató" milliárdosok ellen

Azt mondta: mostanában gombamód szaporodnak azok az ellenzéki politikusok, akiket dróton rángatnak milliárdosok, s "ez nagyon nincs rendben".

A Fidelitas nem szeretné, ha egyes pártok tevékenysége "ócska bábjáték" szintjére süllyedne

- tette hozzá.

Az ifjúsági szervezet ezért figyelemfelhívó plakátkampányt indít a következő napokban, megnevezik az érintett milliárdosokat, és "kézzel rángatott bábjaikat is" – közölte, példaként említve Vona Gábort, akinek pártját szerinte "kilóra megvették". A Jobbik nyugodtan lecserélhetné a nemzeti jelzőt a neve mellől, hiszen egy nemzeti pártból "Simicska Lajos csicskapártja lett" – fogalmazott.

Kitért arra is, hogy az MSZP elnöke a közelmúltban a kamerákba mondta, a baloldali pártok természetesen Soros György oldalán állnak. Ezt nemcsak mondják, hanem teszik nap mint nap – jegyezte meg a Fidelitas elnöke, hozzáfűzve: a bevándorlást álproblémának titulálták, majd Brüsszelben megszavazták a kötelező kvótákról szóló állásfoglalást is a baloldali képviselők.

Plakátkampányt indít a Fidelitas az ellenzéket "dróton rángató" milliárdosok ellen

Szavai szerint a dróton rángatott bábpártokat ma már szinte semmi nem különbözteti meg egymástól, függetlenül attól, honnan jöttek a vezetőik.

Böröcz László kiemelte: a plakátkampánnyal mind a jobboldali, mind a baloldali szavazókhoz szólni kívánnak. Szerinte a Jobbik és a baloldal pártjai ma már nem értékeket képviselnek, csak gazdáik érdekeit. A Jobbik célja, hogy üzletet szerezzen Simicska Lajosnak, a baloldal célja, hogy megnyissa a határt a Soros György szerint kívánatos évi 1 millió bevándorló előtt – mondta.

Az egy hónapig tartó országos plakátkampány során szeretnék megmutatni mindenkinek, hogy

"a baloldalnak Soros György, a Jobbiknak pedig Simicska Lajos a gazdája"

- fogalmazott.

Jelezte: több mint kétezer plakátot helyeznek ki országszerte, ehhez a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kérték és kapják, "a Fidesz költségvetéséből átlátható módon és nem egy milliárdostól, ahogy azt a Jobbik tette nemrég".

Böröcz László kijelentette: itt az ideje, hogy a milliárdosok napfényre kerüljenek, s a milliárdosok orrára koppintsanak.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Kár, hogy a Fidelitas nem azt veszi észre, hogy őket ki rángatja dróton.
DR Eric CARTMEN
"...ócska bábjáték .."" - Meséljek nektek Áder Jánosról ??? (mellesleg az ovodástagozatnak honnan is van pénze plakátkampányra ???)
laja70
Ezeket a "próbafideszeseket" meg az rángatja dróton, aki fizeti a kampányukat!
kulabombaafityiszre
Miután a fidelitas elnöke a habonyatakony által megírt beszédet szó szerint felolvasta,
vissza is bújt zorbán melegsza@ros se@ggébe.
nevemnick
A fidel-ittas szagszervezet egyetlen tagja kiállt a sajtó elé.
Nagy bátorságra vall.
Vagy botorságra?
Nem számít, lesz mani a visszaosztásra.
Nessy
@laja70: Ők már modern bábuk! Drót nélkül is működnek! Hangjelzésre reagálnak!
Béla333
Ezek a "kis" hazaárulók? A "nagyok" utódai!?
Cicamama55
Miért csak a régi Fidesz főpénztárnok arca van kibiggyesztve?! Gondolkozhatnának is ezek a gyerekek, mielőtt árnyéknak odacsapódnak a Fideszhez. Pont a nagy "mágus" hiányzik róla!
nemkati
Nahát! Patkánykampányt olvastam! Nem sokat tévedtem.
Hellcat
Simicska a fidesz mögött állt a G napig addig nem baszta a fidelitasz csőrét??? Amíg a Soros telenyomta pénzzel és gyakorlatilag elindította a fideszt addig nem baszta a csőrüket? A mészáros a százmilliárods vagyonával a fidesz mögött nem zavaró? A dokumentumok amiről a gyuresz beszélt amivel a viktárot rángatják moszkvából?
Kookas
@nevemnick: HÁT TUDOD EL ÍRTAD mert nem szag csak eccerűen SZAR szervezet!
egyvandor
Tévedés ne essék, ezt a cirkuszt is mindannyian fizetjük. Ezek már most tanulják, sőt gyorsan hozzászoknak, hogyan lehet a tömegek befizetett adóit ellenük felhasználni.
quadrocopter
Nosza, a konda süldői felriadtak, vagy kéne még egy kis potyazsé a közösből?
egyvandor
Össze tudná valaki számolni hány ezer milliárd forint közpénzt zsebelt be és fordított ilyen olyan módon ellenünkben ez a rezsim?
egyvandor
@CsipkeRózsa: A fidelitász a fideszmaffia keltető fészke. Eddig még mindig jól profitáltak ezen a madzagrángatáson és erkölcsi aggályok sem mutatkoznak.
egyvandor
@quadrocopter: Erre mindig lesz pénz. Ez olyan mint a kisvasút meg a stadionok.
egyvandor
@laja70: Mi mindannyian fizetjük és Gorbán, mert nem szól rá senki, nincs aki féken tartsa átjátssza nekik.
evacica
Na első lehet a Mészáros testvér, Garancsi, és Orbán többi haverja, akik a magyar nép pénzét vágják pofátlanul zsebre!
Nessy
Nekem lenne egy költség csökkentő javaslatom. Ahogy elnézem, ötlet nincs, csak pénz. Ugyanazon a plakáton csak a személyek változnak, meg a felirat.
Kell egy alap plakát, aztán ki mennyi plakát helyet vesz, annyi plakátra ráragasztja az ő képeit. Amikor más veszi meg a plakát helyet, csak a képeket kell átragasztani és kész! Ugyanis a második klón után már a harmadik a kutyát sem érdekli! Felesleges pénz kidobás. Elég ha azt fizetjük, amit lenyúlnak, az sem kevés.
Desischado
Ni a kis patkányok is előbújtak. Vajon orbán, mészáros, habony meg a többi miért nincs a képen?!?!?! A saját milliárdosaik nem zavarják őket?!
Yoda69
Tokfej, honnan a penz a 2000 plakatra ? Csak nem orban rangat teged is droton ? Idiota barom !
herczeg0210
Nem veszik észre, hogy a Fidelitast pedig a mini Szterelnök rángatja? Ja persze az nem milliárdos, hanem nincstelen! Nem volt, nincs, és nem is lesz soha semmilye, mint tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.