A Fidelitas plakátkampányt indít a következő napokban, amelyben megnevezik azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat "rángatnak" - közölte Böröcz László, a szervezet elnöke. A kétezer plakátra a Fidesztől kapnak pénzt, Böröcz szerint átlátható módon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak úgy kérdem

Biztos, hogy pont most volt ez okos húzás?

A tegnapi hírek között kiemelt minősítést kapott, hogy csütörtöki sajtótájékoztatóján Böröcz László, a politikai ifjúsági szervezet elnöke bejelentette, hogy: „A következő napokban figyelemfelhívó plakátkampányt indít a Fidelitas”.
A derék politikus szerint: „ A kampány célja az, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a háttérben megbúvó milliárdosokra és az általuk bábként rángatott politikusokra.”, amivel a „a milliárdosok orrára akarnak koppintani”!
Mindeközben tegnap jelnet meg a 100 leggazdagabb kiadvány 2017-es száma! =))
quadrocopter
Takarodjatok dolgozni, taknyos talpnyalók! A jövő büszke parazitái!
nezelodo
Harcba küldte Orbán a kölökcsapatát! Olyan déjà vu érzésem van, mint a mikor az Ifjú Gárdisták akcióztak, hirdetve a szocializmus nagyszerűségét. Hiába a rögzült reflex működik!
Kár, hogy amikor a Simicska volt a fidesz agytrösztje egy személyben, akkor nem indított ilyen reklámkampányt a kölökcsapat a fidesz ellen! Milyen felemelő lett volna, amikor a rendőrség megvédi a Közgép telephelyét a kormány meg a pártutánpótlás támadásával szemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.