A DK elnöke még hétfőn állította válaszút elé Orbán Viktort. Gyurcsány azt üzente a miniszterelnöknek, hogy

vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról.

A 72 óra lejárt, a miniszterelnök nem tisztázta magát és nem indított jogi eljárást – idézi Gyurcsány Ferenc szavait az Index

Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy amennyiben az általam látott dokumentumok hitelesek, a miniszterelnök súlyosan megsértette a magyar törvényeket és elárulta a hazáját. Nem Magyarország miniszterelnökeként, hanem Oroszország zsarolható ügynökeként tevékenykedik

írja közleményében Gyurcsány Ferenc, aki ígérete szerint minden törvényes eszközzel azon lesz, hogy állításait a dokumentumok megszerzésével és nyilvánosságra hozatalával bizonyítsa.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hát ha csak most akarja megszerezni a dokumentumokat akkor ismét bukóra áll, hümm, hümm.
Béla333
Lehet majd erről is minden évfordulón megemlékezéseket tartani, majd Gyurcsány elmeséli századszor is, hogy milyen fénymásolatokat látott majdnem! Hasonlóan az öszödi beszéd évfordulójához. Meg ahhoz, amikor legendásan lemosta Orbánt a TV képernyőjéről.
Minden kerek évfordulón (5-10 év) csak az ATV-n kap egy teljes órát a megemlékezésekre!
Pojáca!
Peller Anikó
@bélapojáca: ez az aláírásod lenne? Szép név, illik rád.
quadrocopter
Na vazze, még csak most akarod megszerezni a terhelő dokumentumokat? Normális vagy Ferikémí?
Béla333
"Gyurcsány elismerte, hogy furcsának tűnhet, hogy úgy beszélt erről, hogy nincsenek kezében papírok, de "hatalmas volt a dilemma". Ha ugyanis később kiderül, hogy tudott a papírokról, de nem szólt róla, az számára politikai értelemben "gyilkos lehet", így vállalta a kockázatot, hogy nem marad csendben" – olvasható a z Index cikkében.
Szókrakész
Na akkor most kell a gatyájából kiprerelni hamis vád miatt!!!

Rohadt megélhetési...!!!

Már megint hazudsz reggel, délben, este?

És mindenkor?!?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.