Nem hiszem, hogy a lista komolyan vehető vagy mérvadó lenne - felelte a mai kormányinfón Lázár János kancelláriaminiszter a Napi.hu kiadásában ma megjelent A 100 leggazdagabb 2017 című kiadvány kapcsán. A kérdező Mészáros Lőrinc látványos gazdagodásáról tudakolta a miniszter véleményét, amire Lázár úgy válaszolt: "tudomásul kell venni, hogy a világban vannak szegényebbek és gazdagabbak". Nem bújom ezeket a listákat, de eszembe jut, hogy rajta vannak-e a valódi leggazdagabbak a listán. Nem tartom magam kommunistának, ezért más zsebében nem is turkálok - mondta Lázár János.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem turkálsz más zsebében? A jó kurva anyádat azt nem...ne felejtsük ám el a civil szervezetetek ért támadásokat a pénzük miatt...
Hellcat
Nem turkálsz más zsebében? A jó kurva anyádat azt nem...ne felejtsük ám el a civil szervezetetek ért támadásokat a pénzük miatt...
Kookas
ja ma csütörtök van holnap péntek mind a kettő hazudik és hol vannak a többiek mert egy hét nem két napból áll
RonaGyuri
igaza van; mindenki tudja, hogy Lőrinc-barát csak kezelője a vagyonnak! =))
X-ray
tudomásul kell venni, hogy a világban vannak bunkóbbak és még bunkóbbak...
Cicamama55
Azt nem mondta ez az áldott jó ember, hogy "Védett férfiak" családjába tartozók zsebeibe nem turkálunk! Majd csak utána, ha kitelik a becsülete!
simmering73
A magyar lázári valóságban vannak a gazdagok és az annyitisérnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.