Döglött oroszlánban felesleges belerúgni, de amit Gyurcsány Ferenc az utóbbi pár napban művelt, hogy bekerüljön a hírekbe, az tragikomédiával ér fel. Foglaljuk össze: Gyurcsány látott valamit, amivel Orbánt zsarolhatják, de nem tudja bizonyítani. Ultimátumot adott Orbánnak. Lejárt az ultimátum, anélkül, hogy bármi történt volna. Gyurcsány most megpróbálja megállapítani, hogy amit látott, az hiteles-e. A pókerben ez a klasszikus blöff esete,

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Adagolva lesznek az információk. Szép lassan egyenként. Az ellenfél egyre idegesebben fog heherészni és ez felőrli az erejét. Jelenleg egy rahedli ember a szolgálatoknál azon dolgozik, milyen papírokat is emlegetett Gyurcsány és melyekhez tud majd hozzáférni. Az elemzők nézik, melyik lehet a vezérürüre veszélyes és melyiket lehet elbagatelizálni. Itt tartunk. Forró nyár következik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Klubtag: 09:44
Igazad van.
Gyurcsány a legaktívabb korszakában sem ártott annyit a magyar embereknek, mint Orbán Viktor miniszterelnökségeinek legtétlenebb szakaszaiban.
Egyébként úgy vélem mindketten a múlt emberei, lejárt a szavatosságuk.
Béla333
Azért az elég döbbenetes, hogy miután Gyurcsány bejelentette a nagy hírt és bebizonyosodott, hogy az adott határidőre semmiféle bizonyítékkal nem rendelkezik, a DK-s fanatikusok nem azt vonják le, hogy ezt a Feri elqrta, hanem hogy egy NAGY-NAGY összeesküvés lépései ezek, azért van ez a levegőbe puffogtatás?!
Ugyan olyan gondolkodásúak, mint a Fideszesek. Az egyik Orbánnak hisz el bármit, bizonyíték nélkül is, csak úgy bemondásra, a másik csapat meg Gyurcsánynak!
Klubtag
@Sziszifusz: ...sajnos ezt a két tábor nem hajlandó tudomásul venni és változtatni a tarthatatlan állapotokon. Mindkettő akkor tenne népéért a legtöbbet, ha visszavonulna.
Klubtag
@Béla333: ..."Ugyan olyan gondolkodásúak, mint a Fideszesek. Az egyik Orbánnak hisz el bármit, bizonyíték nélkül is, csak úgy bemondásra, a másik csapat meg Gyurcsánynak!"
Teljesen igaz, csakhogy míg az előbbiek a támogató hittételükkel hatalmas károkat okoznak az országnak, mert "fétisük" hatalmon van, addig az utóbbiak legfeljebb nevetségessé teszik magukat.
Érted, érzed a veszélyességükben rejlő különbséget???
Béla333
@Klubtag: 11.40
Persze hogy értem!
De szerintem demagógia ellen nem lehet demagógia a válasz!
Nem lehetünk ugyanolyan gondolkodás nélküli fanatikusok mint ők!
Ez ugyanolyan gondolkodás nélküli tábort igényel, mint az!
Hogy lehet így lebirkázni a másikat, amikor itt is ugyanez az elvárás?
Ha valaki bármilyen kritikát fogalmaz meg (hogy jogosat vagy nem jogosat, az most mindegy), akkor érkezik a vezértől és a csapattól a szidás, a személyeskedés és az ítélet: Orbán szekerét tolja!
Ez a mentalitás sokakat taszít!
Klubtag
@Béla333: ...nem, mégsem tűnik úgy, hogy értenéd.
A Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányzás hetedik évében a borzasztó hibáikat már nemcsak az ellenfelel, de a hívek is felismerték, ennek az is lett a vége, hogy egy évre Bajnai került az ME posztra, majd csúfos kudarccal végződött a kétszer négy éves kormányzati ciklusuk.
Mutass nekem ma olyan jelenséget, mely arról szólna, hogy az országrontó - Orbán vezette fidesz-kdnp feudál-vadkapitalista-autokrata-kleptokrata - rendszer önsorsrontó mivoltát OV saját hívei fel- és elismernék és tennének is ellene. Ez nem a demagógok és demagógiák párharcáról szól. Még a legaljasabb, legpusztítóbb kormányzati intézkedések sem rengetik meg a kialakult status quo-t 1-2 %-os támogatottság-csökkenésnél jobban és erre még büszkék is a hívek.
A magyar átok ebben gyökeredzik és gyökeredzett a korábbi évszázadokban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.